Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Kutlu Yolda Birlik Beraberlik Geceleri düzenlendi

Aksaray Belediyesi tarafından Kutlu Yolda Birlik Beraberlik Geceleri düzenlendi.

Kutlu Yolda Birlik Beraberlik Geceleri düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
19 Nisan 2017 18:59

Aksaray Belediyesi tarafından Kutlu Yolda Birlik Beraberlik Geceleri düzenlendi. Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Günaydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Ünlü İlahi Sanatçısı-Konuşmacı Ahmet Kemal, Kur’an’ı Kerim ve Ezan Okuma Dünya Birincisi Mehmet Erarabacı ve Ünlü İlahi Sanatçısı Mustafa Yılmaz’ın konuk olduğu programda duygulu anlar yaşandı.

İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi “ Bizler el ne der kaygısından Allah ne der kaygısına erişemedik. Bırakalım kim ne derse desin Bizler Kur’an’ın hükmüne uymamız lazım. Bizim rehberimiz Kur’an liderimiz Rasulullahtır. Biz başta kendi içimizde birlik ve beraberliği sağlayacağız ki ondan sonra dışarı çıktığımızda karşımızdakine bu birlik ve beraberlikten bahsedeceğiz. Türk milletinin kökünde Osmanlı var. Kökünde iman var. Sağlamdır Birlik beraberlik içerisindedir. Kalpteki iman insanı namaza götürmezse Namazsız hayat insanı cennete götürmez. Bizim dinimiz çok hassas çok ince bir dindir. Çok ehemmiyetli ve çok güzel bir dindir. Yaşamasını yaşatmasını en iyi şekilde idrak etmesini bilmemiz ve yaşamamız gerekiyor.”

İlahi Sanatçısı Mustafa Yılmaz söylediği ilahilerle salondaki izleyicilere duygulu anlar yaşatırken, Ezan Okuma Dünya Birincisi Mehmet Erarabacı’da muhteşem sesi ile ezan okuyarak tüm izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut bu güzel programda emeği geçen sanatçılara teşekkür ederek günün anısına tablo hediye etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.