Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Kuzen kavgasında kan aktı!

Aksaray’da kuzenler arasında çıkan kavgada 2 kişi av tüfeğiyle vurularak yaralandı..

Kuzen kavgasında kan aktı!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Şubat 2016 02:56

Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5170. Sokak’ta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, aralarında bir süredir husumet bulunan kuzenler Cengiz K. (45) ile Şahin K. (38), evlerinin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesi üzerine aileler de tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, Şahin K. araçta bulunan pompalı av tüfeğini alarak Cengiz K.’ye doğru ateş açtı. Kavgada tüfekten çıkan saçmalar Cengiz K. ve eşi Sakine K.’nın (43) vücutlarına isabet etti. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Yardım ekipleri yaralı karı kocayı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis olayla ilgili Şahin K. (38), Yakup K. (36), Sezer K. (26) ve Yunus K.’yı (30) yakalayarak gözaltına aldı.

“ÖLDÜRMEK İÇİN BANA SIKTILAR”

Yaralılardan Cengiz K., silahlı saldırıya uğradıklarını belirterek, “Silahlı saldırıya uğradım. Öldürmek için bana sıktılar. Zaten yatmasaydım ölmüştüm. Dün bizim çocuklara da aynı arabayı üzerlerine sürmüş. Bugün de ben silahlı saldırıya uğradım. 4 kişilerdi. Silahı sıkan Şahin idi, yanında da Yakup, Sezer ve Yunus vardı” dedi.

Yaralının bir başka yakını ise, “Amca çocuklarıyız. Hafif bir tartışma vardı aralarında” dedi.

“AKSARAY’DA KUDUZ VAKASI VARMIŞ, ONU TEMİZLİYORUZ”

Olayın ardından yakalanan şüpheliler ise, özel bir hastanede sağlık muayenesinden geçirilerek sorgulanmak üzere suç aleti tüfekle birlikte Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada gazetecilerin “Neden yaptınız?” sorusuna gülerek ve rahat tavırla cevap veren şüphelilerden Şahin K., “Aksaray’da kuduz vakası varmış, kuduz vakasını temizliyoruz yavaş yavaş” dedi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.