Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
BİST 9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Kuzeyboru’da yeni antrenör Suphi Doğancı

Kuzeyboru’da yeni antrenör Suphi Doğancı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Aralık 2020 12:30

Kuzeyboruspor’da teknik heyetle Vakıfbank maçının ardından yollar ayrıldı.

Baş antrenör Tuncay Öcal ve yardımcı antrenör Ömer Görgülü ile yapılan görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak, yolların ayrılması hususunda mutabık kalındı.

Baş Antrenörlüğe Suphi Doğancı getirildi

Son olarak misli.com Sultanlar liginde Beşiktaş’ın başında yer alan ve kötü gidişin ardından Beşiktaş takımının Suphi hocayla yollarını ayırmasının ardından, Kuzeyboruspor takımı son haftalarda alınan sonuçların ardından kan değişimine giderek Suphi Doğancı ile anlaşmaya vardı. Kulübün baş antrenörlüğüne Suphi Doğancı resmen getirilmiş oldu.

Suphi Doğancı Kimdir?

08 Nisan 1979 doğumlu Suphi Doğancı, Denizli doğumludur.

Afyon, Adana, İzmir ve İstanbul’da İlk ve Orta öğretimini tamamladıktan sonra 2003 yılında Marmara Üniversitesi BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında kısa dönem Jandarma er olarak Samsun’da askerliğini tamamlamıştır. 2006 yılında evlenmiş ve 1 kız 1 erkek çocuğu vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.