Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Laminat Parke Aksaray Haberleri

Laminat Parke Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
8 Kasım 2020 21:53

Standart modelleri arasında derzli ve klasik derzsiz ürün seçenekleri bulunan Laminat Parke grubundan derzli olanlar gereksiz iş yükünü ortadan kaldırmakla birlikte kurulum açısından da kolaylık sağlamaktadır. Çizilme ve darbe gibi durumlara karşı da son derece dayanıklı olan derzli ürünler yapı içerisinde eşya taşıma gibi işlemler esnasında da kolaylık sağlamaktadır. Derzli ürünlerin bulunduğu alanlarda kullanılan temizlik malzemeleri konusunda da gereken hassasiyetin sağlanması ile birlikte uzuk soluklu kullanım sağlamak mümkün olacaktır. Derzli modellere göre daha cazip bedellerle satışa sunulan klasik derzsiz ürünlerin satışında metrekare başına fiyat belirlenmektedir.

Highloss Parlak ve Rustik Eskitme Laminat Parkeler

Yaşam alanlarına farklı bir hava katmak isteyen müşterilere hitap edecek özellikler barındıran bir Laminat Parke çeşidi olan Highloss Parlak Parkeler, parlak görünümü ve renkli tasarımı sayesinde dikkat çekmektedir. Farklı model ve kalite seçenekleri bulunan ürün her zevk ve bütçeye uygun nitelikte olmaktadır. Rustik Eskitme Parkeler ise son dönemde yoğun bir şekilde talep görmeye başlamış olup farklı model, kalite ve renk seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Parkeler üzerine kişisel talep ve zevkler doğrultusunda özel tasarımlar ve yazılar ekleyebilmek mümkün olup mükemmel sonuçlar elde edilebilmektedir.

Uzun ve Geniş, Granit ve Taş Görünümlü Laminat Parke Seçenekleri

Uzun ve geniş boyutları sayesinde diğer modellerden ayrılan Laminat Parke, az sayıda parçanın kullanılması sayesinde hızlı montaj imkanı sunmaktadır. Ortalama 2.11 metrekare boyutunda olan bu ürün grupları standart parkelere göre 2 kat daha uzundur. Uzun ve geniş modeller meşe, çam ve naturel ceviz gibi seçenekler ile satışa sunulmaktadır. Granit ve Taş görünümlü parke modelleri ise yapı alanlarındaki mutfak bölümlerinde tercih edilmeye başlanmıştır. Uygun fiyatlar ile satışa sunulan ürünler farklı boyutlarda imal edilmektedir. Yüksek kaliteye sahip olan ürünler sayesinde istenen çözümleri sağlamak mümkün hale gelmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.