Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Mahallelinin yıllar sonra gelen asfalt sevinci!

Deformasyon sebebiyle uzun zamandır ihtiyaca cevap veremeyen Kurtuluş ve Laleli Mahallelerini birbirine bağlayan Kurtuluş Caddesi, Aksaray Belediyesi’nin uzun uğraşları ve özverili çalışması sonucunda tamamlanarak hizmete açıldı..

Mahallelinin yıllar sonra gelen asfalt sevinci!
Aksaray Anadolu AŞ
17 Kasım 2016 19:42

Aksaray Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi ve Laleli Mahallesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla yıllardır beklediği asfalt yola kavuştu.

Yıllardır yol bekleyen mahalle sakinleri, hizmetin başlamasını sevinçle karşıladılar. 20 metre genişliğinde yapılan yolun, kaldırım çalışması da tamamlandı.

Sürdürülen asfaltlama çalışmalarıyla şehri adeta şantiyeye çeviren Aksaray Belediyesi, vatandaşların rahat ve güvenli ulaşımını sağlarken, mahalleliyi de toz topraktan kurtardı. Daha yaşanabilir bir Aksaray için var gücüyle çalışan belediye ekipleri, şehir genelinde toplam 460 bin ton sıcak asfalt uygulaması yaparak da rekor kırdı.
Muhtar Yılmaz’dan anlamlı teşekkür

Bu arada; Laleli Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yılmaz beraberindeki mahalle sakinleriyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yazgı’nın göreve gelmesiyle birlikte geçmiş dönemlerde yatırım yapılmayan kenar mahallelere tarihinde yapılmayan alt yapı ve üst yapı yatırımları yapıldığını belirten Yılmaz, “Yapılan bu hizmetler için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yıllardır asfalt serilmeyen sokaklarımıza asfalt seriliyor. Alt yapıda eksiklerimiz vardı, onlar tamamlandı. Yeni yollar açıldı. Mahallemizde ilk defa bu kadar büyük bir kaldırım çalışması yapıldı. Bu hizmetler için tekrar başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı: Hizmetler devam edecek

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizde hep dediğimiz bir şey vardı ‘Önceliğimiz daha önce hizmet gitmeyen kenar mahalleler’ biz bu düstur ile Laleli Mahallesi’ne 4,5 km yeni yol açtık. 3 km sıcak asfalt çalışması yaptık. Yine bir adet köprüyü yenileyerek tekrar hizmete açtık. Laleli Mahallesi’ne 1,2 km yeni kaldırım yaptık. Ana yol üzerinde alt yapı ve yol genişletme çalışmalarımız oldu. Ara yolların büyük bir kısmına sıcak asfalt çalışması yapıldı. Hizmetlerimiz tüm şehirde olduğu gibi burada da hız kesmeden devam edecek. Çünkü vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.