Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Maskesiz yarınlar için maske üretiyoruz

Medifash, bilim, teknoloji ve tasarımın gücünü kullanarak Aura maske serisini yarattı. Aura, çıplak gözle görülemeyen bir boyut olan 3 mikron …

Maskesiz yarınlar için maske üretiyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mart 2021 12:36

Medifash, bilim, teknoloji ve tasarımın gücünü kullanarak Aura maske serisini yarattı. Aura, çıplak gözle görülemeyen bir boyut olan 3 mikron (metrenin milyonda biri) çapına kadar havadan bakterileri* engelleyen etkili bariyerler oluşturuyor. Gelişmiş elektrostatik çekim ortamı sayesinde hem kullanan kişiyi hem de bulunduğu ortamdaki diğer insanları koruyarak çift yönlü koruma sağlıyor.

Rahat nefes alma imkanı,

Medifash, Aura ve çocuklara özel Aura Junior maske serisinde, yüze uyumlu 3D V-Shape teknolojisi kullanıyor. Bu teknolojideki burun ve çene arasındaki hava boşluğu sayesinde dengeli hava sirkülasyonu sağlanıyor ve terlemenin önüne geçiliyor. Böylelikle her türlü aktivite konforlu ve rahat nefes alınabilir hale geliyor. Medifash Aura, burun teli, yüz uyum halkaları ve ayarlanabilir kulak aparatı ile tüm gün konforlu bir kullanım sağlıyor.

Aerosol ve damlacıklardan korunurken ek bir kimyasal solumayın

Medifash, maskelerinin filtrasyonu için gümüş iyonu, biyosidal, antibakteriyel ve antiviral gibi ek kimyasallar kullanmıyor. Filtrasyon gücünü tamamen doku tasarımı, özel lif kesitinden ve gelişmiş elektrostatik çekim ortamından alıyor. Bu sayede dış ortamdan korunurken, ek bir kimyasal solunmuyor.

Test edildi ve onaylandı

Aura serisi, iş ortakları ve üniversite iş birliği ile geliştirilen kumaşı sayesinde, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), Avrupa Akreditasyon Birliği (EA), Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon Birliği (ILAC) ve Türk Standartları Enstitüsü’ne akredite laboratuvarlarında yapılan test sonuçlarına göre, bakterilere karşı yıkama sonrası bile yüzde 90’a* kadar koruma sağlıyor.

Yıkanabilir ve uzun ömürlü

Medifash maskelerin en önemli özelliklerinden biri de yıkanabilir ve uzun ömürlü olması. Aura ve Aura Junior, 30 yıkamaya kadar koruma özelliğinden ödün vermiyor.

Medifash hakkında

Medifash, 2016 yılından bu yana yüksek güvenlikli teknolojik aksesuarlar ve giyilebilir teknolojiler tasarlayıp üreten Dnia Teknoloji A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren bir hijyen markasıdır.

Medifash, insan sağlığına odaklandığı yüksek koruma sağlayan ürünlerini, en üst düzey güvenlik önlemleriyle geliştirir ve üretir.

2019 yılında iş ortakları ve üniversite iş birliği ile geliştirilen yeni kumaşı ile, 2020 yılında Türk Standartları Enstitüsü’nden TSEK K-599 sertifikasyonu almıştır. Medifash ürünlerinin testlerinin tamamı Türk Akreditasyon Birliği (TÜRKAK) sertifikalı laboratuvarlarda yapılmış olup, bu laboratuvarlar aynı zamanda Avrupa Akreditasyon Birliği (EA), Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon Birliği (ILAC) ve Türk Standartları Enstitüsü’ne akreditedir.

** EN14683:2019+AC:2019 standartlarında ve laboratuvar koşullarında Staphylococcus aureus ATCC 6538 mikroorganizması ile yapılan test sonuçlarına göre .

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.