Dolar 32,5788
Euro 34,8961
Altın 2.434,73
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Mehmet Altınsoy anılacak

Mehmet Altınsoy anılacak
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2019 20:50

Başkent Aksaraylılar platformu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi.

Başkentte yaşayan Aksaraylı bürokratlar ve iş adamlarından oluşan heyet sırasıyla Aksaray Ziraat Odası, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve son olarak Aksaray Ticaret Borsasını Ziyaret etti.

Aksaray Ticaret Borsasına yapılan ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ve Başkent Aksaraylılar platformu üyeleri katıldı.

Ziyarette birlik ve beraberliğin önemi vurgulanarak istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan istişare toplantısında dikkat çeken madde ise Aksaray’ın Yetiştirmiş olduğu müstesna insanlardan, Devlet Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Aksaray’ın il olmasında çok büyük emekleri olan değerli büyüğümüz Mehmet Altınsoy’un ölüm yıl dönümü nedeni ile Ankara’da anma programı düzenlenmesine karar verildi.

Ankara’da yapılacak anma programının hazırlıklarını yapmak için bir komisyon oluşturuldu. Yapılacak hazırlıklar sonucunda Ankara’da değerli büyüğümüz Mehmet Altınsoy’un anılacağı bildirildi.

Mehmet Altınsoy anısına okunan Kur’an tilaveti sonrası program son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.