Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Meral Akşener Aksaray’da büyük coşku ile karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski milletvekili Meral Akşener, MHP Genel Merkezi tarafından il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı kapatılan iller arasında olan Aksaray’ı ziyaret etti..

Meral Akşener Aksaray’da büyük coşku ile karşılandı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mart 2016 18:18

Kapatılan MHP il yönetimi, eski Milletvekili ve MYK Üyesi Turan Yaldır tarafından karşılanan Meral Akşener, Aksaray Hükümet meydanına geldi. Burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Akşener, Hükümet meydanında esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Yoğun izdihamın yaşandığı gezi sırasında Meral Akşener, izdiham nedeniyle esnaf gezisini bitirmek zorunda kaldı. Somuncu Baba Külliyesi ve Kültür Merkezine geçen Akşener, türbeyi ziyaretin ardından Otel Ahsaray’da yemeğe katıldı.

Otel önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, şunları söyledi:

“Şimdi sizin de söylediğiniz gibi gerçekten büyük bir coşku ve sevgi ile karşılandık. Hem arkadaşlarım, hem de şahsım adına il başkanımızda, milletvekilimiz de, onların şahsında teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi Aksaraylı hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Ben çok geldim Aksaray’a. Yani gerçekten ilk defa bu kadar heyecanlı ve kalabalık bir toplulukla karşılaştık. Bu ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Layık olmaya gayret edeceğiz. Şehirlerimizi geziyoruz. Kapatılan illerimiz var ya, hani dua ettiğimiz, Allah kapatmasın, millet kapatmasın dediğimiz illerimizi ziyaret ediyoruz. Onlara yanındayız diyoruz. Güç vermeye gayret ediyoruz. Dolayısıyla o nedenle buradayım. Çok iyi gidiyor, iktidar olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.