Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

MHP Aksaray İl Başkanlığı’ndan basın açıklaması

MHP Aksaray İl Başkanlığı’ndan basın açıklaması
Aksaray Anadolu AŞ
12 Aralık 2020 16:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığı’ndan Sözcü Gazetesi’nde yer alan haberle ilgili bir basın açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

– Öncelikle Sayın Valimiz Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatımızı ilimizde yapılan ve yapılacak olan projelerin tanıtımı ile ilgili olarak Ekim ayında düzenlediği geniş katılımın olduğu toplantı ile bilgilendirmiştir.

– İl Özel İdaresinin Bütçe Görüşmelerinin başladığı gün Milletvekilimiz Sn.Ramazan Kaşlı ile birlikte 9 Kasım 2020 günü Aksaray İl Genel Meclisi’ni ziyaret ettik ve 2021 bütçesinin ilimize hayırlı olmasını diledik.

– Yine bu habere konu olan İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda MHP’li İl Genel Meclisi Üyelerimizin de bulunduğunun bilinmesini istiyoruz. Bilindiği üzere ilimizde İl Genel Meclisi MHP ve Ak Parti’li üyelerden oluşmaktadır.

– Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatı olarak İlimiz Valisinin tarafsızlığı hususunda olumsuz bir durumun olmadığını ve basında çıkan haberin asılsız olduğunu belirterek Sn.Valimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Hemşehrilerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MHP Aksaray İl Başkanı
Av.Mustafa ÇÖLKESEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.