Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

MHP’de bayramlaşma töreni Cumartesi günü

MHP’de bayramlaşma töreni Cumartesi günü
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 20:05

Ramazan Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nde bayramlaşma töreni bayramın 2’nci günü 16 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’da parti binasında yapılacak.

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Ramazan bayramını bayramlaşmasına tüm vatandaşları davet ederek, milletimizin Ramazan bayramını kutlayıp, sağlık ve esenlikler diledi.

ERDOĞAN, İLK TURDA SEÇİLİR

24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın adayları olduğunu ve seçimi de birinci turda yüzde 50’nin üzerinde oy alarak seçimi kazanacağını belirten MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, ilk turda MHP, rekor oy alarak mecliste rekor milletvekili ile temsil edilecektir. Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’da ilk turda yeniden seçilecektir” dediler.

MHP’NİN PROJELERİ TAKDİR ALDI

Milliyetçi Hareket Partisinin genel de ve yereldeki seçim vaatlerinin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini de söyleyen MHP Aksaray Milletvekili adayları, halkımızın partimize ve bizlere güveniyor. Halkın içinden, halkla birlikte Aksaray’da günlük yaşantılarını idame ettiren adaylar bu defa mecliste milletin milletvekili adayı olmuşlardır. 24 Haziran günü de milletin adayları seçilerek meclise gönderilecektir” dediler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.