Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

MHP’de bayramlaşma yapıldı

MHP Aksaray Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla il teşkilatında bayramlaşma programı düzenledi..

MHP’de bayramlaşma yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Eylül 2016 23:47

MHP Aksaray İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla il teşkilatında bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı şu ifadelere yer verdi:

“Hepimizin bildiği gibi dini ve milli bayramlarımız, milli ve manevi duygularımızın doruğa ulaştığı müstesna günlerdir. Bugün de buruk bir kurban bayramını birlikte yaşamanın manevi hazzıyla hepinizin bayramını samimi duygularla kutluyor, yüce yaradan dan ailelerimizle birlikte sağlık ve huzur içinde nice yeni bayramlara kavuşturmasını temenni ediyorum.

Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin birliği için şehadet şerbeti içmiş Koçyiğit kardeşlerimin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyor, muhterem ailelerinin ve gazilerimizin de buruk kurban bayramının hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden diliyorum. Senede bir gün de olsa kendilerini hatırlamaya yaralarını sarma adına ‘’gaziler günü’’ olarak kutlamaya hazırlandığımız 19 Eylül’e beş gün kala buradan hükümet yetkililerine sesleniyorum; Eli kınalı kuzular, eli kanlı teröristler tarafından şehit edilirken terörist başına sergilediğiniz tavır gazilerimizin yüreklerini derinden yaralamış, şehitlerimizin aziz ruhlarını sızlatmış, milletin vicdanında sizi sorgulatmıştır.

15 Temmuz ihanet kalkışmasının izleri silinmeden terörist başına gösterilen müsamahadan MHP olarak çok ciddi şekilde rahatsız olduğumuzu buradan belirtiyor ve kalleş kalkışmanın bütün sorumlularının bir an önce adalet önüne çıkarılarak cezalandırılmalarını istiyoruz. Bu nokta üzerinde önemle durduğumuz bir başka konuda suçlu ile suçsuzun bir an önce ayrılarak haksızlığa uğrayanların hakları bir an önce iade edilmelidir. Fetöye finans sağlayanların, himmetle bağı olanların yanında Bank Asya’dan havale yapan ya da sadece daha iyi eğitim görmesi düşüncesi ile çocuğunu onların okuluna gönderen de görevden alınırsa fetöye karşı mücadelede meşruiyet zemini ortadan kalkar. Devletimizi yönetenlerinde belirttiği gibi at izinin it izine karıştığı kaotik ortamlarda kurt izi her zaman Devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Fetö içinde ülkücü aramak suda balık avlamaktır. Ülkücüden fetöcü olmaz, fetöcü ülkücü olamaz. Kurunun yanında yaşı yakmadan, Devlet ve millet düşmanlarının kimliğine bakmadan bir tek fetöcü, işidci, pkklı bırakmadan hepsi hemen temizlenmeli ve en ağır cezalara çarptırılmalıdır.

Üç tarafı denizlerle, dört tarafı iç ve dış tehditlerle çevrili cennet vatanımızı bölme, milletimizi parçalama hevesinde olan hainlere karşı bu kurban bayramının birleşmeye, barışmaya, kaynaşmaya, kardeşliğe vesile olması temennisiyle yüce yaradan dan sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.