Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

MHP’de bir istifa daha geldi!

Aksaray MHP İl ve Merkez İlçe Yönetimi, Genel Merkezce kapatılma kararı ardından istifalar peş peşe geliyor..

MHP’de bir istifa daha geldi!
Aksaray Anadolu AŞ
20 Şubat 2016 15:14

Gazeteci Hilmi Yol MHP Eskil İlçe teşkilatındaki görevinden istifa etti.

Aksaray MHP İl ve Merkez İlçe Yönetimi genel merkezce kapatılma kararı ardından ilk olarak, 4 yıldır MYK üyeliği görevini yürüten ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde Milletvekili seçilen Turan Yaldır istifa etmişti.

Bugün de 2014 Yerel Seçimleri’nde Eskil’den MHP Belediye Başkan aday adayı olan Gazeteci Hilmi Yol, MHP Eskil İlçe Teşkilatı’ndaki görevinden istifa etti.

Hilmi Yol sosyal medya aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada;

“MHP Eskil İlçe Teşkilatından istifa ediyorum. Partimizin bu belirsizlik sürecinde ileriye gitmeyeceğinin kanaatindeyim ve Yeniliklerin olması düşüncesindeyim. Bu nedenle Eskil İlçe teşkilatındaki görevimden istifa ediyorum. Umut ediyorum ki önümüzde ki süreçte inşallah ülkemiz ve partimiz için aydınlık günler olacaktır.
Hilmi Yol MHP Eskil İlçe Yönetim Sekreteri” ifadelerine yer verdi..

 

YORUMLAR
  1. blank hakan dedi ki:

    çokta önemli değil yani ederse etsin