Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

MHP’de Karabatak adaylıktan çekildi!

MHP’de Karabatak adaylıktan çekildi!
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ekim 2020 01:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanlığına sürpriz bir şekilde adaylığını açıklayan Op. Dr. Rıfkı Karabatak kongreye sayılı saatler kala adaylıktan çekildi.

İlçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatında gözler Pazar günü yapılacak olan il kongresine çevrilmişti. Mevcut İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen yeniden il başkanlığına aday olacağını açıklayarak kongreye tek liste halinde gidilmesi bekleniyordu.

Sürpriz bir açıklama ile Op. Dr. Rıfkı Karabatak, İl başkanlığına adaylığını ilan ederken kongreye 2 adaylı olarak girilmesi bekleniyordu.

Op. Dr. Rıfkı Karabatak yaptığı ikinci bir açıklama ile il başkanlığı adaylığından çekildiğini söyledi. Karabatak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli dava arkadaşlarım, Siyasi hayatım boyunca Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve davamıza sadakatten ödün vermemiş ve çizgisinde kırıklık yaşamamış bir kardeşinizim. Her zaman istişare ettiğimiz Ülkücü camianın hesapsız neferlerinin yoğun talepleri sonucu Partimizin 13. Olağan İl Kongresi için İl Başkan adaylığı açıklaması yapmış idim.

Genel Merkezimiz Başkanlık Divanı üyeleri ile yapmış olduğum görüşmeler sonucu Aksaray İl Kongresinin tek adaylı yapılacağı bilgisini aldım. Bugüne kadar partimize zarar verecek en küçük bir faaliyetin hiçbir yerinde olmayan bir dava eri olarak Genel Merkezimizin kararını emir kabul edip aday olmayacağımızı bilmenizi isterim.. Yarın yapılacak Kongrenin partimiz ve Aksaray için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bu can bu bedende kaldığı sürece Genel Başkanımız ve Ülkücü camianın emrinde olacağımı bildirir bu süreçte bize destek olan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.