Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

MHP’de yeni yönetim belirlendi

MHP Genel Merkezi tarafından Aksaray İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun tamamının görevden alınmasının ardından, yeni yönetim kurulu oluşturuldu..

MHP’de yeni yönetim belirlendi
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2016 22:57

MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı, il yönetimi ve merkez ilçe yönetim listeleri hakkında açıklama yaparak, görev dağılımlarının da gerçekleştirildiğini duyurdu.

Başkan Kaşlı açıklamasında, şu ifadeleri kaydetti:

“Çok kıymetli hemşerilerim MHP Aksaray Teşkilatlarında Genel Merkezimiz tarafından nöbet değişimi yapılmıştır. Kapatılan teşkilatlarımızı yeniden açmak ve yapılandırmak için Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildim. Siyasi tecrübemiz bütün makamların süreli, koltukların geçici olduğu bilincinde ve olgunluğundadır. Bu vesile ile Aksaray’ımız il olalı 27 yıldır üç hilalli bayrağı şehrimizde dalgalandıran, gecesini gündüzüne katarak maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Yasin KÖSE, Hüseyin KARACAER, Hasan KORKUT, Davut MENKİ, Rasim PALA, Adil ÇAKIR, Halil DEMİRAY, Rıfkı KARABATAK, Mustafa Selhan ALTINSOY ve Ayhan EREL başkanlarıma hizmetlerinden dolayı huzurunuzda teşekkür eder samimi saygılarımı sunarım.

Türk milliyetçiliği, binlerce yıllık geçmişe sahip, on binlerce yazılı eserde anlatılmış bir fikir ve kültür hareketidir. Bu hareketin siyasi temsilcisi Milliyetçi Harekete gönül vermiş 47 yıllık geçmişinde hizmette bulunmuş her insanımız bizim için çok değerlidir.

Muhterem hemşerilerim, değerli basın mensupları bildiğiniz gibi 1 Kasım 2015 genel ve 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde ülkücü harekete verilen muhalefet görevini önce Aksaray’ımıza, sonra partimize ve kendimize yakışır bir şekilde yerine getirme gayretinde olacağız. Kurucu merkez ilçe başkanımız Cavit ÇITAK ve 47 kurucu arkadaşımla birlikte görevimizin zor, sorumluluğumuzun ağır olduğunun bilincindeyiz. Sabredelim görelim, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.”

MHP İl ve Merkez İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu;

MHP Aksaray İl Başkanlığı:

Başkan: Ramazan Kaşlı
Üye: Alper Yılmaz Çat
Üye: Hakan Ay
Üye: Arif Altınsoy
Üye: Hacı Veli Aslanhan
Üye: Kürşat Kahraman
Üye: Kürşat Kestek
Üye: Mustafa Çölkesen
Üye: Ahmet Hamdi Kuzugüden
Üye: Yılmaz Demiryürek
Üye: Meriç Keskin
Üye: Kadir Arı
Üye: Mehmet Gümüşsoy
Üye: Burhan Karataş
Üye: Serkan Gürses
Üye: Ömer Gölbaşı
Üye: İsmail Kayabaşı
Üye: Faruk Özdemir
Üye: Ercan Kılıç
Üye: Altan Şahin Eroğlu
Üye: Hulusi Ender Işıklı
Üye: Nail Özdil
Üye: Hamza Bitim
Üye: Mehmet Savaşçı
Üye: Ramazan Bülbül
Üye: Ali Öztorun

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı:

Başkan: Cavit Çıtak
Üye: Ercan Tekin
Üye: Mevlüt Kılıç
Üye: Alper Tunga Dereli
Üye: Bahri Topcu
Üye: Musa Demirtaş
Üye: Sinan Hızlı
Üye: Salih Görgülü
Üye: Nedret Tekocak
Üye: Ufuk Öğretici
Üye: Abdullah Hanlı
Üye: Abdulkadir Acun
Üye: Ömer Bilgiç
Üye: Mehmet Akay
Üye: İbrahim Söylemez
Üye: Mahmut Ak
Üye: Hamdi Güney
Üye: Aslan Mercan
Üye: Şaban Yaman
Üye: Osman Oğuz
Üye: Levent Han

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.