Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

MHP’li o isim törenle Ak Parti’ye geçti!

Merkez ilçeye bağlı Bağlıkaya Belde Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Davut Çalışkan MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye katıldı..

MHP’li o isim törenle Ak Parti’ye geçti!
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mart 2016 02:48

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda MHP’den istifa eden Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan’a Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozeti takıldı.

Belediye Başkanı Davut Çalışkan, beldesine daha iyi hizmet verebilmek için MHP’den istifa ettiğini söyledi.

AK Parti’nin Türkiye’nin en ücra köşesine kadar hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Çalışkan, AK Parti’nin Türkiye’nin tek umudu olduğunu belirterek, kendi belde halkına da AK Parti farkı ile daha iyi hizmetler vereceğini söyledi.

AK Parti iktidarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, “AK Parti’nin tek bir amacı vardır. Bu amaç ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde yaşayan kim olursa olsun, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan en iyi hizmeti verebilmek, refah, huzurlu bir ortamla yaşamalarını sağlamaktır. 13 yıllık tek başına iktidar döneminde yapılan hizmetler Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde bile yapılmadı. 13 yıldır tek başına iktidar olmasının sebebi de budur. Bugün Bağlıkaya Belediye Başkanımız Davut Çalışkan da partisi MHP’den istifa ederek AK Parti çatısı altına girmiştir. Allah hayırlı etsin inşallah” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.