Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

MHP’nin Aksaray Milletvekili adayları tanıtıldı

MHP’nin Aksaray Milletvekili adayları tanıtıldı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2023 19:14

MHP Aksaray İl Teşkilatı 28. Dönem Milletvekilliği Aday Tanıtım programı düzenledi.

MHP Aksaray İl Teşkilatı 28. Dönem Milletvekilliği Aday Tanıtım programı düzenledi.

Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım programına MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Milletvekili Adayları Mustafa Zavlak, Çiğdem Er, Fatih Doğan, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, İlçe ve Belde Belediye başkanları MHP Kadın Kolları Nermin Fidan, İl Teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile MHP milletvekili Adayları birer konuşma yaptı.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı burada yaptığı konuşmada, “Dünyadaki her insan kendi milliyetinin milliyetçisi olmalı. Ancak ülkücülüğün tekeli başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’in Partisi Milliyetçi Hareket Partisidir, ülkücülüğün tekelidir. Hiç kimse yalandan bozkurt işaretleriyle 5 yıldır takındığı sahte gülücüklerle ülkücülük taslamaya kalkışmasın ”dedi.

MHP Milletvekili Kaşlı sözlerine “Herkes durduğu yere iyi bakacak, üç hilalin altına yakışanlar, bozkurt ambleminin, ocağımızın logosunun altına yakışanların nereye yakıştığını burada herkes iyi biliyor. Aksaray’da bir haftadır görüyor. Eskil’den Zavlak sesleri geliyor. Ortaköy’den 89 doğumlu pırıl pırıl bir harita mühendisimiz konuştu.” diyerek herkese teşekkür eden Milletvekili Kaşlı, bu seçim de MHP’nin en yüksek oyu alacağına inandığını söyledi.

Millet ittifakı adaylarına tepki gösteren Kaşlı, “Karşıdaki adayların CHP’nin özellikle ilk listelerinde yer alan milletvekillerinin geçmişlerini düşüncelerini internetten araştırın”diyerek sözlerine ek olarak “Bizden ayrılıp giden arkadaşların isimlerini ipten kopartılan ülkücüler derseniz Google size isimleri veriyor. Yusuf Halaçoğulları, Yörük Ali Paşalara en son orda kimin kaldığına Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’e o partide zaman zaman dışlandığını o partinin kuruluş amacının kazanmaktan çok MHP’ye kaybettirmek olduğunu, 5 yıl önce yapılan seçimde 4 milletvekilinden birini o günün şartlarında çıkartıp 9 ay sonra yapılan seçimlerde 23 ilçesinden birini çıkaramayan 22 beldeden bir belediye bile kazanamayan partinin o 24 bin oyunun durduğunu zannediyorlar.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından MHP Aksaray Milletvekili Adayları, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra program son buldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.