Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

MHP’nin ‘Hizmet Tırı’ Organize Sanayi’de

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu seçim çalışması ile ulusal basının da gündeminde yer alan MHP Milletvekili ve adayı Turan Yaldır, habere konu olan afişinin yer aldığı tır dorsesini Organize Sanayi girişine park ettirerek önünde basın açıklamasında bulundu..

MHP’nin ‘Hizmet Tırı’ Organize Sanayi’de
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ekim 2015 16:37

Çevreyolu kenarında yapmış olduğu açıklamada şunları belirten Turan Yaldır,

“Geçtiğimiz hafta Belediye Tiyatro Salonu önüne konulan seçim tırının hemen ardından çeşme yapım hizmetinin başladığını belirterek “anladık ki tırımızın gittiği her yere hizmet gidecek bizde hizmet tırımızı Aksarayımızın hizmet itiyacı olan her bölgesine götürmeye devam edeceğiz” dedi Aksaray ve organize sanayi arasında ulaşım noktasında büyük bir sıkıntı olduğunu söyleyen Turan Yaldır, 1 yıl önce o bölgede yol çalışması başlatıldığını ve geçen sürede hiçbir adım atılmadığını dile getirdi. Gerek vatandaşlarımızdan gerekse organize sanayi bölgesi çalışanlarından yoğun bir şikayet aldık diyen Yaldır, “ Bu yolun bir an önce yapılacağını düşünerek hizmet tırımızın bugün buraya getirdik”dedi.Organize sanayinin probleminin yalnızca 8-10 km’lik yol olmadığını belirten Yaldır “Biliyoruz ki organize sanayi bölgemizin güvenlik, sağlık ve temizlik sorunlarının yanında yatırımcıların şehirde seçilmiş insanlar tarafından muhatap alınmadığını dile getirdikleridi söyledi. Bir diğer önemli probleminde nakliye sorunu olduğunu belirten Yaldır, “Biz 7 Haziran seçimleri öncesinde bu konu hakkında önemli bir proje açıkladık. Bu proje Aksaray Organize Sanayi Bölgesinden başlayıp Ulukışla Çakmak istasyonunda sonlanacak olan demiryolu projesi idi. Bu proje ile Aksaray Organize Sanayisi Mersin Limanı’na ulaşabilir dedik. Bu proje km başına 500 bin Tl ile ortalama 40 trilyon gibi bir maliyette yapılması sözkonusuyken birileri çıkıp bu projenin Yozgat Sorgun’dan başlayıp Mersin Limanı’na ulaşacağını dile getirerek bir hayalden bir tiyatrodan bahsettiler.Biz bu projeyi istemiyoruz bizim kendi açıkladığımız proje Aksaray’ın sorunlarını gidermeye fazlasıyla yetecektir. İnşallah 1 Kasım’da halkımız bize yetkiyi verdiği taktirde bu projeyi gerçekleştirmek boynumuzun borcudur” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.