Dolar 32,4970
Euro 34,8852
Altın 2.437,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 18°C

Millet İttifakı adayı Turan Yaldır’a sevgi seli

Millet İttifakı adayı Turan Yaldır’a sevgi seli
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2023 23:45

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır, programlar kapsamında saha çalışmalarına Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde devam etti. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır, programlar kapsamında saha çalışmalarına Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde devam etti.

“Aksaray’a yakışanı yapacağız, birlikte kazanacağız ” ilkesi ile Aksaray merkez, köy, kasaba, belde ve ilçelerde ardı ardına ziyaretler gerçekleştiren, seçmenle buluşmalarında sorunları dinleyen, tüm toplumsal kesimlerin taleplerini alan Turan Yaldır, adım attığı her yerde sevgiyle karşılanıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafları selamlayan Yaldır, işyerleri ve sokaktaki vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Yaldır, vatandaşlarla arasında geçen diyaloglarda duygusal anlar yaşadı.

“Aksaray 14 Mayıs’ta Hakkını Teslim Edecektir”

Turan Yaldır’ı karşısında gören Aksaraylı vatandaşlar, ” Seni ne çok özlemiştik. Artık bu düzenin değişmesini istiyoruz. Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Sana haksızlık yapıldı, Aksaray halkı 14 Mayıs’ta hakkını teslim edecektir.” ifadeleri ile sevgi ve desteklerini dile getiren söylemlerde bulundular.

8 Yıl Aradan Sonra Yeniden Selfie Çekindiler

Yıllar sonra aynı kişiyle, aynı pozla fotoğraf verdi.

Bir işyerinde karşılaştığı hanımefendi ile sohbet eden Turan Yaldır, 8 Yıl öncesine gitti. Turan Yaldır’ı karşısında gören hanımefendi, telefonundan Turan Yaldır ile 2015 Genel Seçimleri milletvekili adaylık çalışmaları esnasında birlikte çekindikleri selfie göstererek tekrar karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

” Sizinle çekindiğim bu fotoğrafı 8 Yıldır saklıyorum. 2105 Yılında size inanarak sandığa gittik. Tarih tekerrürden ibaret, o zaman sizi meclise gönderen Aksaraylılar, 14 Mayıs’ta yarım kalan hikayenizi tamamlamanıza destek olacaktır. Siz yeniden Aksaray’ın vekili olacaksınız.” sözleriyle Turan Yaldır ile yine aynı pozu vererek selfie çekindiler.

Kendisine gösterilen teveccühe çok teşekkür eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır, duygusal anlar yaşadı.

“Maşımızı Çektik Eve Gitmeden Cüzdanımız Boşalıyor”

Atatürk Caddesi’nde işyeri ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Turan Yaldır, cadde üzerinde bankamatikten para çeken vatandaşlarla hayat pahalılığı üzerine sohbet etti. Hayat pahalılığı üzerinden açılan sohbette ilginç diyaloglar yaşandı. Türk Lirasının her geçen gün eridiğini söyleyen vatandaşlar, “Paramızda rakamlar büyüdü alım gücümüz düştü. Bugün ay başı, gördüğünüz gibi maaşımızı çekiyoruz ama eve gitmeden bitiyor, böyle nereye kadar devam edeceğiz bilemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Seni Çok Özlemiştik”

Turan Yaldır ile karşılaşan bir başka vatandaşta, “Seni ne çok bekledik. Ne çok özlemişiz. Allah’ım seni korusun sizin gibi genç milletvekillerimiz Aksaray’a layık olduğu hizmeti getirecektir. Ankara’ya gidince Aksaray’ı unutanlardan olmayacağınıza inancım tam. Milletvekili adayı olduğunu duyduğum günden buyana seni görmek istiyordum şimdi karşımdasın Millet ittifakının 14 Mayıs’ta seçimlerden galip çıkacağına inancımız tam” dedi.

Sevgi seli ve duygusal anlar içerisinde Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde ziyaretlerini tamamlayan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır’a İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Millet İttifakı yöneticileri eşlik etti..

blank blank blank blank

blank

blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.