Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Milletvekili adayı Serdengeçti hastaları ziyaret ederek karanfil verdi

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ayhan Gümüşay ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı..

Milletvekili adayı Serdengeçti hastaları ziyaret ederek karanfil verdi
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ekim 2015 15:32

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Heyet kadroları bugün de Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti, hastaları tek tek sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların talep ve önerilerini de dinleyen Serdengeçti, tüm hastalara karanfil verdi.

Ziyaret esnasında vatandaşların sağlık sistemi ile ilgili görüşlerini de dinleyen Serdengeçti, Türkiye’deki sağlık sisteminin tüm dünyaya örnek bir sistem olduğunu belirterek, yeni yapılacak olan çalışma ve projeler kapsamında sağlıkta yeni bir çığır açacaklarını söyledi. AK Parti iktidarının sağlık alanında yaptığı çalışmaların Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin hiçbir döneminde yapılmadığına dikkat çeken Milletvekili Adayı Serdengeçti, sağlık hizmetinin çok önemli olduğunu, insanların sağlığının da kendileri için büyük önem arz ettiğini kaydetti. Hastalar ise ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirirken, AK Parti iktidarını ve çalışmalarını tebrik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.