Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Milletvekili Aydoğdu ilçe ve köylerde incelemelerde bulundu

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe ve beldelere yönelik yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Aydoğdu ilçe ve köylerde incelemelerde bulundu
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ağustos 2017 13:36

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe ve beldelere yönelik yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Çalışmaları inceleyen Milletvekili Aydoğdu, çiftçiler ve belde halkını da ziyaret ederek tarım ve hayvancılık alınanda bilgiler aldı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Eskil ilçesi ve Yeşiltepe beldesi arasında yapılan yol çalışması başta olmak üzere diğer belde ve ilçeler arasında yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile birlikte çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte asfalt sezonunun geçtiğimiz aylarda başladığını ve hızla devam ettiğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Altundağ, ilçe, belde ve köy yollarında çalışmalar yapıldığını söyledi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, gelişmiş Türkiye’nin 81 ilinde gelişmelerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, insanların, vatandaşların huzuru, refahı, rahat ve yaşanabilir bir geçim elde etmeleri için çalışmaların devam ettiğini söyledi. AK Parti Hükümeti ile birlikte Türkiye’nin 81 ili ile birlikte adeta şaha kalktığını belirten Milletvekili Aydoğdu, “AK Parti iktidarı öncesinde durum gerçekten içler acısıydı. Bugün baktığımızda, bu köylerimizde, beldelerimizde yollar bile yoktu. Türkiye’nin birçok bölgesinde şehirler arası ulaşımda duble yol bile yoktu. Ama AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin 4 bir yanı duble yollarla kaplandı. İlçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizin yolları asfalta kavuştu. Bugün bakıyoruz ve inceliyoruz. Yapım çalışmaları halen devam ediyor. Allah izin verirse hızla gelişmeye var gücümüzle, milletimizin desteğiyle devam edeceğiz” dedi.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında ciddi bir potansiyeli olduğunu ve Türkiye’nin tarım ve hayvancılık alanında Aksaray’ın önemli bir noktada olduğunu söyleyen Milletvekili Aydoğdu, “Aksaray tarım ve hayvancılık şehri. Şehrimizin yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Bu gerçekten ciddi bir rakamdır. Geçmiş yıllara baktığımızda tarım ve hayvancılık gerçekten zordu. Ancak bugün baktığımızda üreticilerimiz, çiftçilerimiz yüzleri gülerek işlerinin başındalar, kazançlarını sağlıyorlar. AK Parti iktidarı ile tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileri, üreticilerimizin de yüzleri gülüyor. Tarım ve hayvancılığı desteklemek, üreticilerimizi desteklemek adına birçok kalemde hükümetimiz tarafından desteklemeler yapılıyor. Bu desteklemeler her geçen yıl artarak devam ediyor. Allah izin verirse desteklemeler de tüm hızıyla devam edecek ve ülkemizin vazgeçilmez üretim ve gıda unsuru olan tarım ve hayvancılığımız çok daha iyi gelişerek daha iyi noktalara gelecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.