Dolar 32,2748
Euro 34,7271
Altın 2.400,79
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Açık
Aksaray
23°C
Açık
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 20°C
Cts 17°C

Milletvekili Kaşlı’dan ilk açıklama

Milletvekili Kaşlı’dan ilk açıklama
Aksaray Anadolu AŞ
7 Nisan 2023 01:44

Cumhur İttifakı ortağı MHP, kesinleştirdiği milletvekili aday listesini kamuoyuna ilan etti.

Cumhur İttifakı ortağı MHP, kesinleştirdiği milletvekili aday listesini kamuoyuna ilan etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilleri seçimleri öncesinde milletvekilleri aday listesini açıklayan TBMM’de grubu olan ilk parti Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

MHP’nin açıkladığı Aksaray listesinde ise ilk sırada sürpriz yaşanmadı.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı açıklamam listeler sonrası düşüncelerini paylaştı:

Kaşlı açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ve Cumhuriyetimizin gelecek yüzyılına şekil verecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde; Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin tensipleriyle MHP Aksaray 28. Dönem Milletvekili Aday listemiz belirlenmiştir.

Şahsımı Aksaray’ımızdan yeniden adaylığa uygun gören Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye sonsuz saygı ve şükranlarımı sunar, aday olan diğer dava ve yol arkadaşlarımı çıktıkları bu kutlu yolculukta tebrik ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.

Şimdiden tüm #Aksaray’lı hemşehrilerimizin ve gönüldaşlarımızın destek ve dualarınızı esirgemeyeceğine olan inancımı paylaşmak isterim.

Destek sizden, hizmet bizden himaye Yüce Allah’tandır.

Çıktığımız bu kutlu yolda adaylığımızın Vatanımıza, Milletimize, Aksaray’ımıza ve Partimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.