Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Milletvekili Yaldır Çarşı Esnafı ile kucaklaştı

Aksaray Milletvekili ve 1 Kasım seçimleri için Milletvekili Adayı Turan Yaldır çalışmaları kapsamında Aksaray Merkez Çarşı Esnafı ile buluştu..

Milletvekili Yaldır Çarşı Esnafı ile kucaklaştı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ekim 2015 13:46

Ziyaretlerinde karşılaştığı teveccüh Yaldır’ın çalışmalarını devam ettirmesinde moral kaynağı oluyor. Halkın gözündeki genç ve çalışkan profilini destekler şekilde bir an bile durmadan, yorulmadan çalınmadık kapı bırakmamaya kararlı.

Çarşı esnafı ziyaretlerinde göze çarpan detaylardan bir diğeri de, Milletvekili Adayı Turan Yaldır’ı görenlerin hemen samimiyet göstermesi. 7 Haziran seçimlerinden bu yana Aksaray’ı yalnız bırakmayan, Aksaray İlindeki ziyaretlerine devam eden Turan Yaldır’ın bu yaklaşımı onu halkla bütünleştirmiş durumda. Bu samimi ortam karşısında Turan Yaldır: ” Vatandaşlarımızın bu yaklaşımı şahsımı son derece memnun etmiştir. Onların her zaman yanında olacağıma, Ankara’nın değil Aksaray’ın vekili olacağıma dair verdiğim sözü Milletimizin taktiri bizden yana olduğu sürece yerine getireceğim. Her platformda dile getirdiğim Aksarayımızın sorunlarını, çözüme ulaştırana dek peşini bırakmayacağım. Bizlere bu samimiyeti gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” diyerek Aksaraylılara bir kez daha teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.