Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Minik öğrenci sokak hayvanlarını unutmadı

CENGİZ TOPEL İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİSİ MİRA ÖNCÜER ÖRNEK OLACAK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI. KIŞ AYLARINDA YEMEK BULMALARININ ZOR OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLARAK ARKADAŞLARININ DAĞITMASI İÇİN SINIFA KEDİ MAMASI GETİRDİ.

Minik öğrenci sokak hayvanlarını unutmadı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Kasım 2021 12:15

Eskişehir ’de 2’inci sınıf öğrencisi kış aylarının gelmesiyle yiyecek bulmakta zorlanan kediler için getirdiği mamaları dağıtmaları için arkadaşlarına vererek, örnek bir davranışa imza attı.

Cengiz Topel İlkokulu 2’inci sınıf öğrencisi Mira Öncüer örnek olacak bir davranışa imza attı. Kış aylarında yemek bulmalarının zor olduğunun bilincinde olarak arkadaşlarının dağıtması için sınıfa kedi maması getirdi. Sokak hayvanlarının aç kalmamasını isteyen Öncüer, sınıfta öğretmeni Volkan Kaplaner’in de desteği ile getirdiği kedi mamalarını arkadaşlarına teslim ederek mahallerinde dağıtmalarını istedi.

Arkadaşlarına mahallerinde mamaları kediler için dağıtmalarını isteyen Öncüer, “Dört mevsim de sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçları var. Canlarımızı unutmayalım” dedi. Sınıf öğretmeni Volkan Kaplaner ise duyarlı davranışından dolayı öğrencisini tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.