Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Mobil ofis HUAWEI MateBook X ile artık daha ince daha akıllı

Evvelce işe gidildiğinde, kalın ve ağır bir dizüstü bilgisayarı taşımak gerekirdi. Günümüzde ise bilhassa taşınabilir çalışanlar için taşınabilir …

Mobil ofis HUAWEI MateBook X ile artık daha ince daha akıllı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2021 12:00

Evvelce işe gidildiğinde, kalın ve ağır bir dizüstü bilgisayarı taşımak gerekirdi. Günümüzde ise bilhassa taşınabilir çalışanlar için taşınabilir ve ince bir dizüstü bilgisayara sahip olmak artık bir gereksinim. En etkileyicisi ise, günümüzün dizüstü bilgisayarlarının yalnızca daha ince değil, tıpkı vakitte çarpıcı dizaynlara sahip olması.

Geçmişte, olağanda dizüstü bilgisayarlar için olan tipik siyah, beyaz ve gri renk seçenekleri süratle sıkıcı hale geliyordu. HUAWEI MateBook X, Orman Yeşili’nin şık bir tonuyla geliyor. Yalnızca koyu yeşilin rastgele bir tonu değil, birebir vakitte göze çarpmayı başaran yumuşak ve doğal tonlara sahip inişli çıkışlı dorukları ve söğütleri çağrıştıran şık bir yeşil.

Yeni HUAWEI MateBook X, kompakt bir boyutta gelirken genç ve enerjik bir siluete sahip. Hafif magnezyum-alüminyum alaşımlı kasasıyla HUAWEI MateBook X ince ve şık. Yalnızca 13,6 mm kalınlığında ve 1 kg yüküyle, tıpkı bir kağıt üzere sadece iki parmakla kolay kolay taşınabilir.

Teknoloji ve dizaynın birleşimini sergileyen Infinity FullView Ekrana sahip dünyanın birinci dizüstü bilgisayarı olan HUAWEI MateBook X’in her detayı titizlikle üretildi. Ayrıyeten HUAWEI, metal çerçevesiz bir Infinity FullView Ekranı da birinci kere piyasaya sürmüş oldu. Üstelik yüzde 90’a varan yüksek ekran-gövde oranı, kullanıcılar günlük işlerini yaparken eşi gibisi görülmemiş geniş görünüm sağlıyor. İçeriden dışa sanatsal bir aura yayan HUAWEI MateBook X, büsbütün sürükleyici bir görsel tecrübe sunuyor.

Bununla birlikte, bu ultra dar çerçeveli ekranı gerçeğe dönüştürmek, kimi büyük teknik manilerin üstesinden gelmeyi gerektiriyor. Böylesine son derece ince çerçeveleri sağlam ve sağlam bir dizaynla dengelemek hayli sıkıntı. HUAWEI, gelişmiş akıllı telefon teknolojilerini benimseyerek, dizüstü bilgisayar ekranını her taraftaki dar çerçevelerin ortasına sığdırmak mümkün hale getirdi.

HUAWEI MateBook X, yüzde 100 sRGB renk gamı ve 1500:1 kontrast oranına sahip 3000×2000 çözünürlüklü LTPS ekrana sahip. 3K ekran, görsel olarak harika etkileyici olan 3:2 geniş ekran en uzunluk oranına sahip. Bir sinemadaki karakterlerin her yüz detayını, hatta giysilerindeki her kırışıklığı görünebilir kılar.

Fotoğraf çekmeyi seven ve onları düzenlemek için çok vakit harcayan bir kullanıcı için yeni HUAWEI MateBook X 2’si 1 ortada parmak izi güç düğmesi mükemmel zira sisteme süratli bir halde erişilmesine müsaade verirken bilgilerin olabildiğince inançta tutulmasını sağlıyor. Güç düğmesine basıldığında, parmak izi parola yerine geçiyor. Dizüstü bilgisayara bir düğmeye basarak erişebilmek, parolayı manuel olarak yazma, parmak izini tarama yahut öteki hantal prosedürlerden geçilmesini gereksiz kılıyor.

Gömme kamera tasarımı, kesintisiz bir görsel tecrübe sunmak için kamerayı ekrandan klavyeye taşıyor. Kamera, bir düğmeye basılarak kolay kolay açılıp kapatılabiliyor. Kapalılığı en üst seviyeye çıkarmak için kamera kullanımda değilken üzerine bastırmak kâfi.

Hareket halindeyken, hafif bir biçimde seyahat etmek istediğimiz ve fazladan bir fare getirmek istemediğimiz için dizüstü bilgisayardaki dokunmatik yüzey bilhassa değerli. HUAWEI MateBook X, eskisinden daha geniş bir dokunmatik yüzey alanına sahip olan ve kullanımı daha da kolaylaştıran birinci HUAWEI FreeTouch dizaynını sunuyor.

HUAWEI’nin dokunmatik yüzeyi ayrıyeten çok fonksiyonlu, hepsi bir ortada bir bilgisayar tecrübesi sunan yerleşik bir HUAWEI Paylaşım alanı içeriyor. Seyahatteyseniz akıllı telefonunuzla gördüklerinizin fotoğrafını çekin, akabinde Çoklu Ekran İş birliği özelliğini aktifleştirmek için HUAWEI MateBook X dokunmatik yüzeyine telefonunuz ile dokunun.

Çoklu Ekran İş Birliğinin kullanımı çok kolay. Akıllı telefonda Bluetooth ve NFC’yi aktifleştirin ve HUAWEI MateBook X’in dokunmatik yüzeyinin ortasına yerleştirin; dizüstü bilgisayar telefonu otomatik olarak algılayacaktır. Heyetimi tamamlamak için ekrandaki adımları izleyin ve akıllı telefon kullanıcı arayüzünüz MateBook X ekranında görüntülenecek. Bu yalnızca telefondan kopyalanan “küçük bir pencere” değil. Telefon ve dizüstü bilgisayar ortasında sıkıntısız etkileşim sağladığı için, kullanıcının iş yaparken iki aygıt ortasında geçiş yapması gerekmez. MateBook X’in 10 noktalı dokunmatik ekran takviyesiyle birleştiğinde, dizüstü bilgisayardaki akıllı telefon kullanıcı arayüzünü denetim etmek için direkt parmaklarınızı kullanabilirsiniz. Kolay bir sürükle ve bırak ile, iki aygıt ortasında belge ve imajları kolay kolay aktarabilir, üretkenliği ve verimliliği büyük ölçüde artırabilirsiniz. Dahası, HUAWEI MateBook X arayüzünden telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

Hafif ve taşınabilir 65 W cep dostu bir şarj aygıtıyla birlikte gelir, böylelikle hareket halindeyken pilin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Bu taşınabilir şarj aygıtı, Type-C irtibat noktasına sahip akıllı telefonları ve tabletleri şarj etmek için de kullanılabilir. Yani, dışarı çıkarken yanınızda diğer bir şarj aygıtı taşımanıza gerek kalmaz.

Hafif bir dizayna ve modaya uygun renklere ek olarak HUAWEI MateBook X, çoklukla hareket halindeyken çalışan kentli genç beşerler için ülkü olan akıllı özellikler de sunar. HUAWEI MateBook X, Infinite FullView tasarımı, gömme kamerası, 2’si 1 ortada parmak izi güç düğmesi ve Çoklu Ekran İş Bbirliği özellikleriyle üçüncü kuşak bir taşınabilir üretkenlik tecrübesi sunmak için gereken donanım ve yazılım yeteneklerine sahip.

HUAWEI MateBook X, Gümüş ve Orman Yeşili renk seçenekleri ile 11.999 TL fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Tüketiciler, vade farksız 4 ay taksit imkanından da yararlanabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.