Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
BİST 9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Muğla Tatil Köyleri

Muğla Tatil Köyleri
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ağustos 2020 18:32

Her Anı Dolu Dolu Bir Konaklama Deneyimi İçin En Çok Önerilen Muğla Tatil Köyleri

Ülkemizin en güzel turizm beldelerine ev sahipliği yapan şehirler arasında Muğla yer almaktadır. Hem Akdeniz hem de Ege’de ilçeleri bulunan şehir konuklarına bu iki özel bölgenin güzelliklerini bir arada yaşatmaktadır. Şehrin en popüler tatil noktalarının başında Fethiye, Ölüdeniz, Marmaris ve Bodrum gelmektedir.

Bu yıl hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz kusursuz bir konaklama deneyimi yaşamak için planınızı yaparken Muğla tatil köyleri hakkında detaylı bilgi almanız önerilmektedir.

Muğla’nın En Popüler Turizm Durağında Kusursuz Bir Tatil İçin: Bodrum Park Resort

Ege Bölgesi’nde yaz tatili denince kuşkusuz ilk akla gelen noktalardan biri olan Bodrum’da konuklarını ağırlayan Bodrum Park Resort, en güzel tatil anılarınıza bir yenisini daha eklemeniz için zengin hizmet seçenekleri ile öne çıkmaktadır. Konuklarını ultra her şey dahil konseptinde ağırlayan tesisin 288 odasının her biri hem çiftler hem de aileler için konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Denize sıfır konumlanan tatil köyünün özel kum plajı, Bodrum’un mavinin her tonunu yansıtan berrak denizini doyasıya yaşamanıza olanak sunmaktadır. 3 adet açık yüzme havuzu ve aquapark ise keyifli serinleme alternatifleri yaratmaktadır. Aktivite seçenekleri ile eğlenip, SPA olanakları ile dinlenebileceğiniz kusursuz bir tatil deneyimi Bodrum Park Resort’ta sizleri beklemektedir.

Fethiye’de Kusursuz Bir Konaklama Deneyimi İçin: HillsideBeach Club

Fethiye’nin yemyeşil doğasını en lüks hizmet seçenekleri ile deneyimlemenize olanak sunan HillsideBeach Club, 100.000 m2 alanı ile kendinizi özgür hissedeceğiniz bir atmosfere sahiptir. Denize sıfır konumlanan tesis bünyesinde 4 farklı plaj bulunmaktadır. Fethiye’nin masmavi denizinde doyasıya zaman geçirmenin yanı sıra farklı alternatifler arayan konuklar içinse açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve su kaydırakları öne çıkmaktadır. 330 odaya sahip tesis misafirlerini tam pansiyon pluskonseptinde ağırlamaktadır. Sanda DaySpa ise kapalı yüzme havuzundan Türk hamamına kadar birbirinden farklı hizmetleri ile ruh ve beden bütünlüğü yakalayacağınız anlara ev sahipliği yapmaktadır. Hem çocuklar hem de yetişkinler için zengin aktivite seçeneklerine sahip tesiste konukları ayrıcalıklı bir tatil beklemektedir.

blank

Ölüdeniz’de Eğlence Dolu Bir Yaz Tatili: Ölüdeniz ResortBy Z Hotels

Denizinin güzelliği dünya çapında ün kazanan Ölüdeniz’de öne çıkan tesislerden biri ÖlüdenizResortBy Z Hotels’dir. Ölüdeniz merkeze ve Kelebekler Vadisi’ne yakın konumuyla avantaj sağlayan tesis aynı zamanda denize sıfır konumda yer almakta olup, konuklarını gün boyu özel plajında kusursuz bir şekilde ağırlamaktadır. Açık havuz, relax havuz ve çocuk havuzu ise diğer serinleme seçenekleridir. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste 220 oda bulunmaktadır. Gündüz aktivite seçenekleri ile hareketli, SPA olanakları ile dinlendirici saatlerin ardından akşam konukları DJ performansları eşliğinde eğlence dolu anlar beklemektedir. Küçük misafirler için de oldukça uygun bir seçenek olan ÖlüdenizResortBy Z Hotels’de çocuk kulübü bulunmaktadır.

Marmaris’te Sağlık ve Huzur Bulacağınız Bir Konaklama Deneyimi: Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel

Yemyeşil bir ormanın denize karıştığı eşsiz atmosferi ile öne çıkan Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel, Marmaris’in en gözde tatil köyleri arasında yer almaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren tesisin 543 odasının tamamı rahatınız ve konforunuz için özenle tasarlanmıştır. Denize sıfır konumda yer alan tesiste özel plajın yanı sıra 3 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu hizmet vermektedir. Tenis kortu, yürüyüş alanları, fitnesscenter ve su sporları gibi pek çok aktivite seçeneğini değerlendirebileceğiniz Grand Yazıcı Club Turban ThermalHotel’de, SPA alanı ise hem sağlık hizmetleri hem de ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirecek seçenekleri ile öne çıkmaktadır. Marmaris’in eşsiz doğasını lüks hizmetlerle değerlendirmek için seçiminizi tesisten yana yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.