Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Münazara yarışmasının birincisi Yunus Emre Anadolu Lisesi

Aksaray Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Haydi Konuş Bakalım” adlı Liseler arası münazara yarışmasının kazananı Yunus Emre Anadolu Lisesi oldu..

Münazara yarışmasının birincisi Yunus Emre Anadolu Lisesi
Aksaray Anadolu AŞ
30 Nisan 2016 02:09

İl düzeyinde liseler arasında düzenlenen münazara yarışmasında Çeyrek finalden ve yarı final yarışmalarından sonra finale Hazım Kulak Anadolu Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi kaldı. Öğrenciler sunum yaparak işledikleri konu hakkında görüş bildirdiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Mahmut Zafer Aydın ve Akın Gören’den oluşan jüri önünde Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Nükleer Enerji Santralleri Kurulmalı’ görüşü üzerinde dururken Hazım Kulak Anadolu Lisesi de ‘Nükleer Enerji Santralleri Kurulmamalı’ görüşünü savundular.

Öğrencilerin yaptıklarını sunumları değerlendiren jüri üyeleri, puanlama sistemi ile kazananın Yunus Emre Anadolu Lisesi olduğunu açıkladılar.

Aksaray Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda jüri üyesi olan Güven Kemerkaya, öğrencilerin münazaraya çok iyi hazırlık yaptıklarını söyledi ve her iki okul öğrencileri kutlayarak tebrik etti.

Kemerkaya yarışma sonucunu açıklarken yaptığı konuşmada “Her iki grup çok iyi hazırlanmış ve ben öğrencilerimizi başarılı buluyorum. Ancak her zaman kazanan bir taraf olacak. Burada kazanmaktan daha çok önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmaktır. Başarının anahtarı budur zaten” diyerek kazanan tarafın Yunus Emre Anadolu Lisesi olduğunu açıkladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.