Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Murat Keskin hocanın ismi görev yaptığı okula verildi

Murat Keskin hocanın ismi görev yaptığı okula verildi
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2020 20:19

Kovid-19 teşhisi ile tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Aksaray Özel Eğitim Ortaokulu Müdürü Murat Keskin’in ismi görev yaptığı okula verildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tabela değişimi nedeniyle Özel Eğitim Ortaokuluna ziyarette bulundu. Keskin’in oğlu İrfan Eren Keskin ve öğretmen arkadaşları ile görüşen Vali Aydoğdu merhum Keskin’in yönetici ve öğretmen olarak yaptığı güzel işleri ile anıldığını belirterek Keskin’e Allah’tan rahmet diledi.

Vali Hamza Aydoğdu insanlara maddi manevi yardımlarda bulunan ve emeğini hiçbir zaman esirgemeyen Murat Keskin’in isminin sonsuza kadar yaşatılacağını, Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu yeni ismiyle gelecek nesillere ışık olacağını söyledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesinin ardından Aksaray Özel Eğitim Ortaokulu’nun yeni tabelası Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu tabelası okula asıldı.

Merhum Murat Keskin’in Evine Taziye Ziyareti;

Vali Hamza Aydoğdu daha sonra merhum Murat Keskin’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

Kekin’in eşi Suzan Keskin ve oğlu İrfan Murat Keskin’e baş sağlığı dileyen Vali Hamza Aydoğdu merhum Murat Keskin’in yaptığı güzel işlerden dolayı insanların gönüllerine taht kurduğunu söyledi.

Keskin’in eşi Suzan Keskin Vali Hamza Aydoğdu’ya yapılan isim değişikliği nedeniyle teşekkür ederek “Onun bıraktığı yerden Rabbim bizlerin devam etmeyi nasip etsin. Eşimin hayır kapısını kapatmadınız. Ben bundan sonra maddi manevi desteğimi kesmemeye çalışacağım. İsmi sonsuza kadar yaşayacak.” dedi..

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.