Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi açılışa hazır

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kadınların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamak amacı ile hayata geçirdiği Kadın Aktivite Merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. 

Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi açılışa hazır
Aksaray Anadolu AŞ
7 Temmuz 2021 13:40

Aksaray Belediyesi, kadınların el becerilerini geliştirmek, spor yapmalarına imkân sağlamak, meslek sahibi edindirmek adına şehrin 6 farklı noktasında bulunan Kadın Aktivite Merkezleri ve AKMEK merkezlerinde hizmet veriyordu.

Kadınların yoğun olarak kullandığı merkezlerin sayısını artırmak adına mevcutta var olan merkezlerin işlevini artıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni mekanları da hayata geçirdi. Göreve gelmesi ile birlikte Necmiye Sultan Kadın Aktivite Merkezinin açılışını yapan Başkan Dinçer, Aratol Mahallesi Akmek Merkezi’ni de kısa bir süre içerisinde hizmete açtı.

Toplumun her kesiminden vatandaşın kendilerini geliştirebilecekleri birçok yapısal projeyi hayata geçiren Başkan Dinçer, son olarak Hassas, Nakkaş, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımların kullanabileceği Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi’nin inşaat çalışmalarını ve iç tefrişatını tamamladı.

Aksaray Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde bulunan Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi’nde, Hamidiye-Alaca Mahallesi’nde bulunan Kırımlı Veciye Hatun Kadın Aktivite Merkezi’nde, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezinde, Aratol’da ve merkezde bulunan Akmek hizmet binalarında kadınların kendilerini geliştirebilmeleri çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenliyor.

Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi’nin de açılışının yapılması ile birlikte diğer merkezlerde olduğu gibi kurslar ve etkinlikler düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.