Dolar 32,5805
Euro 34,8346
Altın 2.418,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Nefes kredisi yeniden nefes oluyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın tam kapanmada mağdur olan üyelere yönelik Devlet’e yaptığı çağrı hayat buldu..

Nefes kredisi yeniden nefes oluyor
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mayıs 2021 10:35

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Nefes Kredisi’nin çok yakında yeniden nefes olacağının altını çizerken yaptığı açıklama da,

“Üyelerimizin bizlere ilettiği talepler neticesinde geçtiğimiz haftalar içerisinde ulusal ve yerel medya aracılığıyla kredi desteği verilmesi noktasında çağrıda bulunmuş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize de bu durumu yazılı olarak iletmiştik. Yaptığımız girişimler neticesinde Devletimiz ve TOBB arasında Nefes Kredisi yeniden hayata geçirilmesine karar alınmıştır.

Önümüzdeki günler içerisinde ayrıntıları belli olacak olan Nefes Kredisi bu zor günlerde üyelerimizin sıkıntılarına bir nebze olsa nefes olacaktır. Covid-19 Pandemisinin ülkemizde ekonomik olarak etkisini göstermeye başladığı ilk günden bu yana geçen sürede üyelerimizin taleplerini anında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımıza ve Webinar Aracılığıyla düzenlenen toplantıda İlgili Bakanlarımıza ilettik. Onlarca talebimiz karşılanırken son olarak Kredi Desteği talebimizde olumlu sonuçlanarak nefes kredisi hayata geçirilecektir.

Bu zor günlerde Aksaray iş dünyası adına gerekli tüm adımları atmaya çalışıyor ve üyelerimizin desteği ile çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Üyelerimizin menfaatlerini düşünerek yaptığımız çalışmaların karşılığını alabilmek adına ilk gün olduğu gibi bugünde tüm emeklerimizi veriyoruz.

İnşallah çok daha fazla talebimiz hayat bulur ve bu zor günlerden üyelerimizin gücü ve Devletimizin büyüklüğü ile çıkarız” dedi..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.