Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Netflix’in TikTok Benzeri Özelliği Fast Laughs, iOS’a Geldi

2020 yılının sonlarında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix’in Tiktok’tan …

Netflix’in TikTok Benzeri Özelliği Fast Laughs, iOS’a Geldi
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mart 2021 18:36

2020 yılının sonlarında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix‘in Tiktok’tan esinlenerek oluşturduğu bir özellikten bahsetmiştik. Fast Laughs isimli bu özellik, kullanıcıların Tiktok’ta olduğu gibi kısa videolar izlemesine imkan tanıyordu. 15 ile 45 saniye aralığında değişen uzunluklarda olan videolar, Netflix’in bünyesinde barındırdığı komedi içeriklerinden kesitler içeriyordu.

Özellikle ilgili yeni açıklamalarda bulunan Netflix, Fast Laughs’un an itibarıyla iOS kullanıcıları tarafından kullanılabildiğini duyurdu. Kullanıcılar artık, sahip oldukları iPhone’lar üzerinden Fast Laughs videoları izleyebiliyor, izledikleri videoları beğenebiliyor, paylaşabiliyor ve kendi izleme listelerine ekleyebiliyorlar. Bu arada, özelliğin önümüzdeki aylarda Android ekosistemine de sunulacağını belirtelim.

Netflix’in Fast Laughs özelliği işte böyle görünüyor

blank

Netflix’in Fast Laughs bölümünde, platformun Murder Mystery, Big Mouth, The Crew gibi yapımları ile çeşitli stand-up gösterilerinden kesitler yer alıyor. Yetkililer, özelliğin ilerleyen dönemlerde çok daha fazla sayıda içeriğe sahip olacağını söylüyorlar. Ancak şu an için bu konuda net bir tarih verilmedi. Peki Netflix’in iOS sürümüne bugün itibarıyla gelen Fast Laughs, nasıl kullanılıyor?

Netflix uygulamasını güncelledikten sonra uygulamayı açtığınızda, ekranın en altında yer alan menüler arasında “Fast Laughs“un olduğunu göreceksiniz. Buraya dokunduğunuzda da yönlendirildiğiniz sayfa, söz konusu videoları görüntülemenizi sağlıyor. Sağ altta yer alan “Play” butonuna basarak videoları izlemeye başlayabilir, ekranı kaydırarak da sonraki içeriklere ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.