Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Nevzat Palta’dan seçim değerlendirmesi

25. Dönem Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA 1 Kasım Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Nevzat Palta’dan seçim değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2015 13:07

Palta açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1 Kasım’ da gerçekleştirdiğimiz genel seçimlerde milletimiz Ak Parti’ye olan desteğini artırarak tek başına iktidar olma görevini vermiştir, bu milletimizin ferasetinin sandığa yansımasıdır, hepimiz için büyük bir onur ve mutluluk vesilesidir.

7 Haziranda gerçekleşen seçimler sonrası yaşanan 5 aylık süreç ülkemizin çok önemli meselelerle yüzleştiği bir dönem oldu. İçeride ve dışarıda ülkemizin geleceğine kast eden şer odakları bu süreci bir fırsata dönüştürmek için her türlü gayreti gösterdiler. Fakat Milletimiz hiçbir fitneye geçit vermeden yaşanan hadiseleri bütün yönleri ile değerlendirmiş; Huzurun; İstikrarın ve Güven ortamının devamını öncelikli beklenti olarak ortaya koyarak; 1 Kasımda sandıklarda Ülkemizin geleceğini oylamışlardır.

Ak Parti Aksaray’da % 71,21 ile 3 milletvekili çıkarmış; Türkiye genelinde ise % 49,48 oy oranı ile 317 milletvekili çıkarak büyük bir zafere imza atmıştır. Bu sonuçlarla bir kez daha şu görülmüştür ki Ak Parti Ülkemizin geleceğinin teminatı olan tek partidir. Memleketin her bir metrekaresinde söz sahibi olan, temsil kabiliyeti en yüksek olan partidir. Bu seçimlerin galibi milletimizdir. Bundan sonra Ak Parti yoluna kaldığı yerden devam edecek milletimizin yarınları için gece gündüz çalışacaktır.

Bu zaferin mimarı olan bütün teşkilat mensuplarımızı gönülden tebrik ediyor; Milletvekili seçilen arkadaşlarıma da bu ulvi görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu vesile ile gerçekleşen seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Aksaray’ımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; değerli hemşehrililerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.