Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Newjoy yeni Konsept Mağazası ile Aksaray’da

Sağlıklı ve kaliteli üretim anlayışı ile bebek ve genç odaları için özgün ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy, yeni konsept mağazasını Aksaray’da açtı.

Newjoy yeni Konsept Mağazası ile Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2017 00:31

Sağlıklı ve kaliteli üretim anlayışı ile bebek ve genç odaları için özgün ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy, yeni konsept mağazasını Aksaray’da açtı. Gençleri dinleyen anneleri anlayana marka sloganıyla, 8. Cumhuriyet Meydanı’nda konumlanan 390 m2’lik şık mağazası ile Aksaraylıların uğrak yeri olacak.

Dünya trendlerini yakından takip eden ve tasarımlarını bu doğrultuda şekillendiren Newjoy, 42 farklı modelde ve renkte oda takımı ile modern odalar oluşturuyor. Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden markanın, fonksiyonellik üzerine dizayn edilen modülleri, şık ve zarif çizgileriyle göz dolduruyor. Özellikle minimal yaşam alanlarına yönelik geliştirdiği ve kendi içinde farklı kombinasyonların oluşturulabildiği model çeşitliği ile modern bir tasarım çizgisine sahip olan Newjoy, Aksaray Bölcek Mahallesi’nde açtığı yeni konsept mağaza ile bebeklerin ve gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn ederek, güzelleştirecek.

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy’un özel dizayn edilen konsept mağazaları, ürün çeşitliliği, tasarım ve dekorasyon çizgisiyle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Bebek gruplarında bebeklerin hayal dünyasına yönelik eğlenceli figürleri işleyen marka, ebeveynlerin rahat kullanımı için fonksiyonelliği ön planda tutuyor. Genç gruplarında gençlerin dünya ile hızlı entegrasyonu ve globalleşen tüketim alışkanlıklarına göre dinamik ve güncel tasarımlar geliştiren Newjoy, soft renklerle dinamik çizgileri birleştiriyor ve gençlerin yaşam alanlarını özgürce dizayn etmelerini sağlıyor.

Hızla büyüyen marka değeri ve kaliteli üretimiyle bebek ve genç mobilyasının yenilikçi yüzü Newjoy’la iş birliğine giden Serdar ve Fatih Şahin kardeşlerin, 390 m2 alana sahip konsept mağazası zengin bir ürün gamına sahip… Geniş model ve renk alternatiflerinin olduğu bebek ve genç takımları, perde, avize ve abajur gibi aksesuarlar, halı ve uyku seti gibi şık tamamlayıcılar konsept mağazalarda satışa sunulan ürünler arasında.

Üretimde anne hassasiyeti ve yedi yıl garanti güvencesi…

Newjoy, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek maddelere üretiminde yer vermiyor, mobilyaların üzerine işlenen figürleri özel UV baskı ve vitray çizim teknikleriyle uygulanıyor. Ürünlerin şıklığından ve kalitesinden ödün vermeden, modern tasarımlarla hayata geçirilmesi, yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre kontrollerinin yapılmış olması ve devamlılığının sağlanması, Newjoy’un üretim anlayışının temel ilkeleri arasında yer alıyor. TÜV tarafından verilen E-1 ve GS uluslararası kalite sertifikalarına sahip olan marka, dünya kalite standartlarında üretim gerçekleştiriyor. Bebek ve genç mobilyası sektöründe yedi yıl garanti veren tek marka olan Newjoy, üretimine ve kalitesine güveniyor.

www.newjoy.com.tr

Mağaza Adres:

Küçük Bölcek mah. 8. Cumhuriyet Meydanı No:22 Aksaray

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.