Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Nora City AVM otoparkına İŞKUR binası yapılmasına tepki!

Nora City AVM otoparkına İŞKUR binası yapılmasına tepki!
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2020 00:42

Aksaraylı iş insanı Turan Kalkan, Nora City Alışveriş Merkezi otoparkına yapılması düşünülen İŞKUR binasını, işletme sahipleri olarak istemediklerini ve buraya çakılacak bir çivinin dahi AVM’nin sonu olacağını söyledi.

Kalkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Valim, Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, tüm parti il başkanlarım ve tüm STK başkanları hepinizin Aksaray!’ olan sevdanızı ve mücadelenizi çok iyi biliyorum verdiğiniz emek ve mücadele için hepinize çok minnettarım. Hepinize çok büyük saygım var. Sizler bizler için çok kıymetli değerlisiniz, sevgi ve saygıyı fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Nora City AVM’de ilk açıldığı günden bugüne işletme sahibiyim. Burada bulunan 75 işletmeci 850 çalışan esnaf ve çalışanların rahatsızlığını dile getirmek istedim. Geçmiş yıllarda eski adı EFOR AVM’de çok zorluklar yaşadık. Bunlara rağmen şehrimize olan sevdamız ve AVM’ye saygımızdan dolayı esnaf ve çalışanlar olarak her türlü zorluklara ve olumsuzluklara karşı bugüne kadar hep dik durduk fazlasıyla maddi manevi bedel ödedik. Sağ olsun yeni gelen yönetim kurulu başkanıyla yönetimiyle yeni ismi Nora City AVM’ye çok şeyler kattı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum, bitmiş bir enkazı tekrar ayağa kaldırdılar.

Aksaray’ın göz bebeği yatırım bedeli 200 milyon TL olan bu AVM tüm şehrin AVM’si Aksarayımızın göz bebeği ve onuru gelin hep birlikte bu esere sahip çıkalım.

Otoparkımıza yapılması düşünülen İŞKUR binasını istemiyoruz. Buraya çakılacak bir çivi dahi bu AVM’nin sonu olur. İnanın bir tane kurumsal firma marka kalmaz. Devletimizin hazinesi bol devlet büyüklerimiz bu işe el atmalı, İŞKUR’a illaki arsa veya boş bir bina bulacaklardır. İŞKURD’dan anlayış bekliyoruz. Her şey geç olmadan Nora City AVM’ye nefes verelim, can suyu verelim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.