Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Önce kitap gönderdi, sonra okulunda ziyaret etti

Önce kitap gönderdi, sonra okulunda ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ocak 2020 16:15

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kısa süre önce kendisine bir mektupla ulaşan ve kitap talebinde bulunan altıncı sınıf öğrencisi Semanur Arıbaş’ı, okulunda ziyaret etti.

Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören Semanur Arıbaş, yaklaşık 15 gün önce Rektör Şahin’e bir mektup yazdı. Mektubunda kitap okumayı çok sevdiğinden, daha fazla sayıda ve türde kitap okumak istediğinden bahseden öğrenci, bu konuda Şahin’den destek talebinde bulundu.

Semanur Arıbaş’a anında karşılık veren ve önce kitap gönderen ASÜ Rektörü, daha sonra ise bizzat okulunda ziyaret etti.

Öğrenciyi okuma sevgisi münasebetiyle tebrik eden Şahin, “Semanur kızımızdan, okuma azmini hiçbir zaman kaybetmemesini ve her daim canlı tutmasını istiyoruz. Erken yaşlarda kazanılan okuma alışkanlığı kalıcı oluyor ve bireyi ciddi manada geliştiriyor. Semanur da çok okuyan bir öğrenci. Biz de kendisinin okuma merakına ufak bir katkıda bulunmuş olduk. Geleceğimiz, ancak daha çok okuyan, okuduğunu değerleri çerçevesinde yorumlayabilen ve bunları toplumsal faydaya dönüştürerek insanlığa aktarabilen bireylerle bugünden daha iyi olabilir. Kızımızı tebrik ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Semanur Arıbaş’ı kampüse de davet eden Prof. Şahin, 2018 yılının Nisan ayında, Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elyesa Mevlüt Çınar’ın kampüste geçirdiği bir mesai gününü anlatan mini filmi izletti.

Okul Müdürü Yusuf Şahin ve okul yöneticileri de Rektör Şahin’e ziyareti ve ilgisi münasebetiyle teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.