Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

OnePlus 9 Pro’dan Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

OnePlus, önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonları OnePlus 9 ve 9 Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor. Telefonların piyasaya sürülmesine günler kala …

OnePlus 9 Pro’dan Yeni Ekran Görüntüleri Geldi
Aksaray Anadolu AŞ
28 Şubat 2021 15:24

OnePlus, önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonları OnePlus 9 ve 9 Pro‘yu tanıtmaya hazırlanıyor. Telefonların piyasaya sürülmesine günler kala, seri hakkında gelen haberler de hız kazanmış durumda. Şimdiye kadar kamera ve tasarım konusunda hakkında pek çok bilgi edindiğimiz OnePlus 9 Pro hakkında bugün yine yeni bilgiler ortaya çıktı.

Gelen ekran bilgileri, şu ana kadar edindiğimiz bazı bilgileri doğrularken aynı zamanda yeni bazı bilgiler de sunuyor. Bu bilgilerin başında kamera performansı ve telefonun işletim sistemi gibi detaylar yer alıyor.

4K 120 FPS video, 6,7 inç 120 Hz yenileme hızına sahip ekran ve daha fazlası:

blank

OnePlus 9 Pro, gelen ekran görüntülerine göre Android 11 tabanlı Oxygen OS ile gelecek. Ayrıca daha önce İsveçli kamera üreticisi Hasselblad ile iş birliği ile geliştirildiğini öğrendiğimiz kameraya dair de yeni detaylar mevcut. Buna göre telefonun kamerası 4K 120 FPS ve 8K 30 FPS video performansı sunacak ve 48 megapiksel + 50 megapiksel çift ana kamera modülü ile gelecek.

blank

Kavisli bir ekran tasarımına sahip olacak olan OnePlus 9 Pro, 6,7 inç’lik 120 Hz yenileme hızına sahip sıvı AMOLED ekran ile gelecek. Telefon gücünü ise amiral gemilerinin en yeni işlemcisi Snapdragon 888’den alacak. Aynı zamanda telefon yine ekran görüntülerine göre 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile gelecek.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.