Dolar 32,5496
Euro 34,8923
Altın 2.431,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

OnePlus 9R’den İlk Detaylar Gelmeye Başladı

OnePlus önümüzdeki günlerde büyük bir lansman gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır merakla beklenen OnePlus 9 serisinin tanıtılacağı …

OnePlus 9R’den İlk Detaylar Gelmeye Başladı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Şubat 2021 16:12

OnePlus önümüzdeki günlerde büyük bir lansman gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır merakla beklenen OnePlus 9 serisinin tanıtılacağı lansmanda aynı zamanda bir de akıllı saat tanıtılması bekleniyor. Lansmanın şimdiye kadar OnePlus tarafından düzenlenen en büyük etkinliklerden biri olacağı düşünülüyor.

Bu merakla beklenen lansman öncesi gözler haliyle OnePlus’a çevrilmiş durumda ve bir bir yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen son haber ise bir süredir hakkında konuşulan, serinin bütçe dostu üçüncü üyesi ile ilgili. Daha önce OnePlus 9 Lite ve OnePlus 9E gibi isimlerle anılan bu modelin karşımıza çıkacağı isim ise OnePlus 9R olmuş gibi görünüyor.

OnePlus 9R kullanıcılara neler sunacak?

blank

OnePlus 9R’nin tasarım olarak OnePlus 8T serisinin genel tasarım anlayışına yakın olacağı düşünülüyor. Snapdragon 690 ile gelecek olan telefonun, 6 GB RAM ve 128 GB dahili bellek ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bir diğer iddia ise telefonun 6 değil 8 GB RAM ile geleceği ancak şu an için hangisinin doğru olacağını söylemek mümkün görünmüyor. Telefonun bataryasının ise 5000 mAh gücünde olacağı düşünülüyor.

Telefonun ekranına baktığımızda ise FHD+ çözünürlükte 6,5 inç’lik bir ekran görüyoruz. Ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Dörtlü bir kamera modülü ile gelecek olan OnePlus 9R’de 64 MP ana kamera olması bekleniyor. Ana kameranın yanında 8 MP ultra geniş açılı bir kamera ve iki adet 2 MP lens bulunacağı düşünülüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.