Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

OPPO Find X3’ün Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Akıllı telefon sektöründe daha fazla yer kazanmaya devam eden OPPO, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi Find X3’ü tanıtacağı tarihi duyurmuştu …

OPPO Find X3’ün Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mart 2021 03:48

Akıllı telefon sektöründe daha fazla yer kazanmaya devam eden OPPO, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi Find X3’ü tanıtacağı tarihi duyurmuştu. Weibo üzerinden paylaşım yapan şirket, yeni akıllı telefonunu 11 Mart’ta düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacağını açıklamıştı.

OPPO, tanıtım tarihini duyurduğu görselde aynı zamanda telefon hakkında ufak ama çarpıcı bir ipucuna da yer vermişti. Paylaşılan görselde OPPO Find X3’ün kamera çıkıntısına yer veriliyordu. Bugün de bu kamera çıkıntısının tam şeklini ve telefonun tamamını ortaya koyan fotoğraflar ortaya çıktı.

OPPO Find X3 fiyatı ve tasarımı ortaya çıktı:

OPPO Find X3’ün tanıtılmasına 1 hafta kala ortaya çıkan görseller, telefonun tasarımını gözler önüne serdi. Çin’in sosyal medyası Weibo üzerinde paylaşılan görseller, bir e-ticaret sitesinin internet sitesinde keşfedildi. Ayrıca telefonun fiyat etiketi de kendisini gösterdi.

OPPO Find X3’üntasarımını aslında ilk defa bu görsellerle görmedik. Haftalar önce OPPO’nun bu tasarımı sunacağı, paylaşılan görsellerle söyleniyordu. Yeni tasarımın en dikkat çekici kısmı elbette bombeli bir yapıya sahip olan ve iPhone kamera kurulumuna benzer bir tasarım taşıyan kamera kurulumu.

Yeni telefonun fiyatına gelecek olursak, ortaya çıkan bilgiye göre OPPO, Find X3’ü 5.499 yuanlık (yaklaşık 6.300 TL + vergiler) bir fiyat etiketiyle satışa sunacak. Fakat bu etiket başlangıç etiketi olacak. Serinin en donanımlı modelinin fiyatı henüz bilinmese de tahminlere göre Avrupa’da 1.200 euro’ya (yaklaşık 10.780 TL) yakın seviyeleri görecek.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.