Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ortaköy ilçesinde aylık istişare toplantısı yapıldı

Ortaköy ilçesinde aylık istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ekim 2020 12:51

Aksaray Valiliğinin, ilçelerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti, taleplerin belirlenerek doğru çözümlerin üretilmesi amacıyla başlattığı aylık istişare toplantısı Ortaköy ilçesinde gerçekleşti.

Her ay yapılan aylık istişare ve değerlendirme toplantısı için Ortaköy İlçesine giden Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve kurum müdürleri, İlçe merkezinde vatandaşlarla sohbet edip esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ortaköy İl Genel Meclis Üyeleri tarafından ilçe merkezinde karşılanan Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ortaköy Kaymakamı Rasim Belge’yi ziyaret etti.

Yerinde tespit, yerinde çözüm ile ilçe, belde ve köylerin taleplerinin belirlenerek kamu hizmetlerinin herhangi bir aksamaya meydan verilmeden sunulacağını ifade eden Vali Hamza Aydoğdu, ilçe ve ilçeye bağlı köylere ait taleplerin değerlendireceğini bildirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, aylık gerçekleşen istişare toplantılarında her kurumun ortak bir paydada buluştuğunu belirterek birlik ve beraberliğin daha iyi pekiştiğini vurguladı.

Ortaköy’ün ihtiyaçlarının belirlenmesi için yapılan istişare ve değerlendirme toplantısında muhtarların talepleri ele alındı. İlçeye bağlı Belde Belediye Başkanları toplantıda hazır bulundu. Toplantının ardından ilçenin hizmet sahaları yerinde incelendi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.