Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Ortaköy Meslek Yüksekokulu’na yeni program

Ortaköy Meslek Yüksekokulu’na yeni program
Aksaray Anadolu AŞ
26 Nisan 2018 00:09

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Ortaköy Meslek Yüksekokulu’na Sosyal Güvenlik Programı açılmasına dair tekliflerinin YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti.

Rektör Şahin, Ortaköy MYO’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Zeynel Abidin Koyuncu, idareciler ve akademisyenlerle toplantı yapan Şahin, son gelişmelere dair bilgiler verdi ve göreve yeni başlayan akademisyenlerle istişarelerde bulundu. ASÜ’nün tüm birimlerini çeşitli vesilelerle ziyaret ettiklerini kaydeden Prof. Şahin, “Okulumuza yeni katılan akademisyenlerimiz var. Bu ziyaretler sayesinde hem kendileriyle tanışıyoruz, hem de genel manada yapılması gereken çalışmaları ve varsa sorunları karşılıklı olarak istişare etme imkânına sahip oluyoruz” dedi. İlçeyle birlikte okulun da büyüdüğünü ve yeni programlarla birlikte öğrenci potansiyelinin geliştiğini açıklayan Şahin, “Ortaköy MYO için açmayı düşündüğümüz Sosyal Güvenlik Programı YÖK’ten geçti. Daha önceki ziyaretlerimizde ilçemiz için program daha açmak istediğimizi ve öğrenci sayısını arttırmaya dair çalışacağımızı belirtmiştik. Çok şükür bu konuda önemli bir mesafe aldık. Sosyal Güvenlik Programının hem normal öğretimine, hem de ikinci öğretimine öğrenci alabileceğiz. Yeni program İlçemize ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan bu kısa değerlendirmenin ardından Prof. Şahin, okul yöneticilerini ve akademisyenleri dinledi, notlar aldı, yapılabilecek çalışmaları istişare etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.