Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Ortaköy’e doğalgaz projesine Koçaş’tan destek

Aksaray’ın en büyük ilçesi Ortaköy’e Doğalgaz gelmesi için başlatılan doğalgaz projesine bir destekte Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’tan geldi..

Ortaköy’e doğalgaz projesine Koçaş’tan destek
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ekim 2015 12:38

Türkiye genelinde birçok ilin ilçelerine Doğalgaz hattının geldiğini ve Ortaköy’ünde bu ilçelerden bir farkının olmadığını dile getiren ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Botaş Genel Müdürlüğünün doğal gaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ve Nüfusu on binin üzerinde olan ilçelere doğalgaz getirilmesi ile ilgili Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazetede yayımlandıktan sonra Kaymakamlıklara gönderilerek süreç başlatılmıştır.

Ülkemiz genelinde birçok ilimizin ilçelerinde şuan doğalgaz hatları döşenmiştir. Doğalgaz hattı döşenen ilçelerde vatandaşlar ve sanayiciler yeterli sayıya yani ilçede yaşayan vatandaşların elektrik abonelerinin yüzde altmışının doğalgaza başvurması gerekir.

Aksaray’ın en büyük ilçelerinden Ortaköy’ünde Doğalgaz hattının çekilmesi ve doğalgazla buluşması bölgenin hem hane halkları hem de sanayiciler süreci çok iyi yönetmelidir. Aldığımız bilgilere göre Ortaköy Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve ilçe yöneticileri Ortaköy’ü Doğalgaza kavuşturmak için yoğun mesai harcıyorlar. Burada artık Ortaköylü vatandaşlarımıza büyük iş düşmektedir.

Ortaköy İlçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında çok önemli bir etkiye vesile olacak Doğalgazın ilçemize kazandırılması için gerekli destek ve yeterli sayıda abone sayısına ulaşacağına canı gönülden inanıyoruz.

Ortaköylü vatandaşlarımızın Ortaköy için elinden geleni yapacağından şüphemiz yoktur. İnşallah Ortaköy en kısa zaman da Doğalgaz ile buluşacaktır. ATSO olarak Ortaköy’de vatandaşlarımızın v üyelerimizin yararına olacak her türlü projenin destekçisi olmaya devam edeceğiz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.