Dolar 32,5450
Euro 34,9384
Altın 2.445,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Osmanlıca öğrenmenin kolay yolu

Osmanlıca öğrenmenin kolay yolu
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2020 17:38

Osmanlı zamanında yaklaşık olarak 500 yıl kullanılan, devlet dili olan ve günümüzde oldukça merak edilen ve öğrenmeye talebi çok olan Osmanlıca’dan bahsetmek istiyoruz. Evet Osmanlıcayı ister yüz yüze halk eğitimlerden öğrenebileceğiniz gibi online Osmanlıca dersler ile de kolayca öğrenebilirsiniz.

Osmanlıca üzerine kurulmuş olan www.osmanlicaogren.com web sitemizde yer alan Osmanlıca kaynakları, Osmanlıca online testler, ders anlatımları, videolar ile Osmanlıca hakkında detaylı olarak sizlere kaynak sunuyoruz.

Merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz tüm detayları ulaşabiliyor, ücretsiz Osmanlıca dersleri ile Osmanlıcanızı geliştirebiliyorsunuz. Çok uzun zamandır Osmanlıca dersler veren ve Osmanlıca üzerine eğitici kaynaklar içeren bir web sitesi olarak sizlere hizmet veriyor.

Bünyemizde bulunan ve Osmanlıca üzerinde çok tecrübeli olan hocalarımızla sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Osmanlıca dersleri ile kısa sürede Osmanlıca Türkçesi öğrenebilir, çeşme kitabeleri, cami kitabeleri, mezar kitabeleri gibi okunması zor olan kitabeleri kolayca okuyabilirsiniz. Ülkemiz bu anlamda çok zengin bir kaynağa sahip olduğu gibi Osmanlıca kaynak bakımından da çok zengin bir içeriğe sahiptir.

Gittiğiniz veya gezdiğiniz yerlerde kitabeleri okumak istediğinizde, içinde bulunduğu tarihi yerlerin bilgilerini orijinal yazısı ile okumak istediğinizde kolay bir şekilde Osmanlıca Türkçesi okuyabilmeniz için sizlere Osmanlıca dersleri veriyoruz.

Online olarak internet sitemizde yer alan bütün kaynakları kullanabilir ve Osmanlıca dersler alabilirsiniz. Hem Osmanlıca yazılmış olan isminize ulaşabilirsiniz. Sunmuş olduğumuz tüm kaynaklar bu alanda uzman olan kişiler tarafından derlenmiş ve bir araya getirilmiştir.

Kolay bir şekilde Osmanlıca öğrenmeniz adına yapılan bu hizmetler ile Osmanlıca öğrenebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Osmanlıca öğrenmek için özel bir kurs almak yerine sitemizi ziyaret edebilir sizlere sunmuş olduğumuz testler, kaynaklar, videolar, içerikler ile Osmanlıcanızı ilerletebilir ve Osmanlıca Türkçesi hakkında güzel bilgilere sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.