Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Oyun parkının zeminlerini sökerek yaktılar!

Oyun parkının zeminlerini sökerek yaktılar!
Aksaray Anadolu AŞ
9 Aralık 2020 14:37

Merkez Şeyh Hamit Mahallesi’nde 3321 nolu sokak üzerinde çocuk oyun parkının zemini kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek yakıldı.

Çocukların oyun alanına zarar verilmesi vatandaşların tepkisine yol açtı.

Önceki gün akşam saatlerinde Şeyh Hamit Mahallesinde 3321 nolu sokak üzerinde çocukların oyun parkının kauçuk zemini kimliği belirsiz kişi veya sökülerek yakıldı.

Mahalle Muhtarının olayı Emniyet ve İtfaiye Müdürlüğüne ihbar etmesi üzerine polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı. İtfaiye ise yangına müdahale etti.

Vatandaşların tepkisine neden olay ile ilgili konuşan Şeyh Hamit Mahallesi Muhtarı Melikşah Öztürk, “Mahallemizdeki oyun parkımızın zemini kimliği belirsiz kişilerce sökülerek ateşe verildi. Parkımız zarar gördü. Çocuklarımızın oyun alanından ne istiyorlar. Bunu yapanları kamu vicdanına havale ediyorum. Polis, olayı incelemeye başladı. İnşallah sorumlular tespit edilecek” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu: “Bizler, sizin için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu görüntülerle karşılaşmak inanın bizleri çok üzüyor. Lütfen bu güzelliklere sahip çıkalım.”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, zarar gören parkı tamir etmek için kolları sıvadı. Zemin kauçukları söküldü. Başkan Dinçer’in talimatıyla park zemininin tamamen yenileceği bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.