Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Özel annelere anlamlı kutlama

Özel annelere anlamlı kutlama
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2018 13:50

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Anneler Günü dolayısıyla özel anneleri Vali Konağında ağırlayarak Anneler Günü’nü kutladı.

Pekmez; Şehit Anneleri, Engelli Anneleri, Koruyucu Aileler, Çalışan İşçi Anneler, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden Yararlanan Anneler, yönetici olarak çalışan annelerden temsilcilerin oluşturduğu Anneler Heyetini Vali Konağında misafir etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy’un eşi Aslıhan Ulusoy, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün eşi Türkan Aktürk’ün de katıldığı Anneler Günü Programında misafirleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Her kesimden özel anneler ile bu özel günü birlikte kutlamak istediklerini aktaran Yeşim Pekmez Hanımefendi daha önce evlerinde ziyaret ettiği anneleri birbirleri ile tanıştırdı. Pekmez; misafirlerine kendilerini görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Annelik ve çocuklar üzerine yapılan sohbetlerle hoşça vakit geçiren özel anneler devletin sağladığı imkânlarla özel çocuklarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabildiklerini belirtirken, şehit anneleri ilgisini ve desteğini her zaman gördüklerini kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yeşim Pekmez Hanımefendinin ziyaretlerinden ise büyük memnuniyet duyduklarını kaydettiler.

-Annelik yürekten hissedilmeli

Annelik üzerine devam eden sohbette Anneliğin yüceliğine dikkat çeken Yeşim Pekmez Hanımefendi; “Annelik çocuğun doğumu ile olmuyor. Annelik, sevgi, merhamet duyguları ile yürekten hissedilen bir duygu. Şehit annelerimiz, engelli annelerimiz, çocuğu olan veya olmadığı halde evlat edinerek veya koruyucu aile olarak annelik yapan kadınlarımız annelerimiz var. Bu annelerimizin yüreğindeki sevgi çok önemli. Bizler anne olarak her türlü acı, keder, sevinç duygularını en yüksek seviyede hisseden, yaşayan insanlarız.”dedi.

Anneler gününe özel pastayı misafirleri anneler ile birlikte kesen Yeşim Pekmez Hanımefendi; çiçek ve gül fidanı ile çeşitli hediyeler verdiği özel annelerin gününü kutladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.