Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Özhan Türemiş, yeniden İYİ Parti il başkanlığına atandı

Özhan Türemiş, yeniden İYİ Parti il başkanlığına atandı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2019 20:33

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Aksaray Belediye Başkanlığı için aday olan ve il başkanlığı görevinden istifa eden Özhan Türemiş, il başkanlığı görevini tekrar Hasan Hüseyin Çiftçi’den devraldı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslim törenine İYİ Parti Aksaray Milletvekilli Ayhan Erel ve partililer katıldı.

Özhan Türemiş yaptığı açıklamada,
“Belediye Başkan Adaylığı sürecimizde İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini layıkıyla ve büyük bir özveriyle sürdüren değerli İl Başkanımız Hasan Hüseyin Çiftçi, Bayrağı bize teslim etti.
5 aylık görev sürecinde omuz omuza Aksaray’a katkıda bulunduk. Çok başarılı ve değerli çalışmalar yaptı. Desteğini her daim üzerimizde hissettik. Kendisiyle çalışmaktan şeref duyduk! Bundan sonraki süreçte bilgi birikimiyle bize yapacağı ağabeyliğe de şimdiden teşekkür ediyoruz.
Çok kıymetli bir görevi, çok kıymetli bir zamanda bize devretmesi onurlandırdı. Bu onura layık olmaya çalışacağız.
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a bu göreve yeniden bizi layık gördükleri ve güvendikleri için çok teşekkür ederim… Bu onurlu bayrağı, şimdiye kadar olduğu gibi, daha ileri taşımak için var gücümüzle  çalışacağız.Daha yeni başlıyoruz, Aksaray çok çok daha iyi olacak. Şimdi herşey yeniden başlıyor.” dedi..
İl Başkanı Hasan Hüseyin Çiftçi yaptığı veda ve teşekkür açıklamasında şunları ifade etti:
“Aksaray iyi parti il başkanlığı görevinden partimizin tüzük kurultayında yaptığı değişiklikler, özel ve şahsi nedenlerden dolayı genel başkanımız ve genel başkan yardımcıları ile görüşüp onaylarını alarak kendi isteğimle 5 Haziran 2019 tarihinde il başkanlığı görevinden ayrıldım.
Görev yaptığım süreçte şahsıma gösterilen saygınlık ve güven için başta Mv Ayhan Erel olmak üzere teşkilatlarımızın ilçe başkanları ve her kademesinde görev yapan kardeşlerime şükranlarımı sunar her birini sevgilerimle kucaklarım.
Görev yaptığım süreçte hep yapıcı olmaya çalıştım.Elbetteki hatalar da olmuştur, “İnsan kusurlarını bilirse insandır ”
Ama bilerek kasti olarak kimseyi incitmek olmadı hiçbirzaman niyetim!
Kalbi kırılan incinen kardeşlerim varsa haklarını helal etmelerini istiyorum.Benim de onlar üzerinde hakkım varsa helal olsun.
İl başkanlığı görevini devralan Özhan Türemiş kardeşimin makamının kutlu yolunun ve bahtının açık olmasını temenni eder başarılar dilerim.
Bütün teşkilatlarımızdaki arkadaşlara hoşçakalın der;en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunarım.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.