Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Özhaseki, Aksaray Belediyesi’nin projelerini değerlendirdi

Aksaray Belediyesi’nin projelerinden olan Bilim Merkezinin açılışı için Aksaray’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Aksaray Belediyesi’nin projelerini değerlendirdi.

Özhaseki, Aksaray Belediyesi’nin projelerini değerlendirdi
Aksaray Anadolu AŞ
17 Haziran 2021 13:41

Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı dönemindeki deneyimlerini Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 25. Dönem Milletvekili ve önceki dönem Belediye Başkanlarından Nevzat Palta ve parti üyeleri ile paylaştı.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un açılış konuşmalarından sonra açıklamalarda bulunan Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanlık makamının vatandaşların El-Emin sıfatını verildiği makam olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a güzel hizmetler kazandırdığını belirtti.

Yerel yönetimler alanında uzun yıllar Belediye Başkanlığı yaptığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığını ve şimdide Yerel Yönetimler Başkanlığı yürüttüğünü Belirten Özhaseki Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projelerini yakından takip ettiğini ve yardımcı olunması gerektiği yerde yardımcı olduğunu söyledi.

Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Belediye Başkanımız Evren Dinçer Aksaray’ın önemli sorunlarından olan Katı Atık Depolama tesisi gibi konularda çalışmalar yapıyor. Aynı zamanda atık su arıtma tesisleri alanındaki çalışmalarda yakında başlayacak. Bu tür hizmetler çok göze gözükmez. Dışarıya atılan atık su ve diğer atıklar bertaraf edilmezse dağ olarak karşımıza çıkar şimdi İstanbul’da denizlerin hali gibi daha önce İstanbul’da çöp dağlarının patladığı gibi Allah korusun. Bu Temel işleri gözle gözükmeyen prim getirmeyen bu işlerin Belediyecilikte en evvela yapılması gerekir. Belediye Başkanımızın bir diğer projesi ise Asbestli boruların değişimi çalışması oda bittiğinde inşallah uzun bir müddet asfaltlama çalışmaları yapılacak. Onun yanı sıra kitap konakları, Mahalle Konakları sevgi evleri, engelsiz yaşam merkezi, Kadın aktivite Merkezleri Belediyemiz tarafından hızla yapılıyor. Bunlar bittikten sonra vatandaşlarımız buralardan istifade edecekler.

Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yaptığımız MYK toplantılarında şehirlerimize giderek orada yapılan çalışmaları incelemek ve yardımcı olmak için bir çalışma başlattık. Bu kapsamda da birçok şehrimizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanlığı makamı halkın yetki verdiği El Emin sıfatı verdiği makamdır.’’ Dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki konuşmalarının devamında Belediyecilik alanındaki deneyimlerini ve 1990’lı yıllarda yaşanan Belediyecilik sorunlarını aktardı. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Hizmet siyasetidir ifadelerini kullandı. Açıklamalarının ardından parti üyeleri ile sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesini ziyaret etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.