Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Paydaşlar, Hayvan Hastanesi’ne dair bilgilendirildi

Paydaşlar, Hayvan Hastanesi’ne dair bilgilendirildi
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2019 13:31

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehir için büyük önem arz eden Hayvan Hastanesi Projesi ile yakından alakadar olduklarını ve tüm gelişmeleri titizlikle takip ettiklerini söyledi.

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 2018 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında finanse edilen ve ASÜ Rektörlüğü tarafından yürütülen “Aksaray Üniversitesi Hayvan Hastanesi Yatırım Fizibilitesi” projesinin “Paydaş Bilgilendirme Toplantısı” ASÜ’de gerçekleştirildi. Toplantının açılışında kısa bir açıklamaya yapan Rektör Şahin, şehrin tarım ve hayvancılığına katkı sağlayacak projenin destekçisi ve takipçisi olacaklarını, her yeni gelişmeyi de yakından izlediklerini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından Veteriner Fakültesi Dekanı ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz, fizibilitesi gerçekleştirilen Hayvan Hastanesi’nin son durumuna ilişkin bir sunum yaptı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.