Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 14°C

Personelle istişare toplantıları telefonda sürüyor

Personelle istişare toplantıları telefonda sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mayıs 2020 16:55

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, akademik personelle düzenli aralıklarla yüz yüze gerçekleştirdiği istişare toplantılarına, salgın süreci münasebetiyle telefon görüşmeleri şeklinde devam ediyor.

Ortak aklın çalışma prensiplerinin önemli bir belirleyeni olduğunu ve kampüste olup biten her gelişmeyi akademik personelle istişare ettiklerini kaydeden ASÜ Rektörü, “Sabah kahvaltıları, oda ziyaretleri, birim/bölüm toplantıları… Biz, çeşitli vesilelerle akademik personelimizle düzenli olarak bir araya geliyor, kampüs gündemindeki konuları ele alıyor, ortak akıl ve fikir birliği içerisinde, yapılması gereken çalışmaları değerleniyoruz. İş başına geldiğimiz günden bu yana ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz sürüyor. Ancak içinden geçmekte olduğumuz pandemi süreci münasebetiyle bu görüşmeleri yüz yüze gerçekleştirme imkânımız olmadığından, biz de personelimizle telefon görüşmeleri yapıyoruz. Şu ana değin fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu gibi akademik birimlerde görev yapan 120 civarında arkadaşımızla görüştük. Peyderpey devam edeceğiz” dedi.

Şahin, görüşmeler esnasında, akademisyenlerin ve aile büyükleri başta olmak üzere ailelerinin sağlık durumlarını öğrendi ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlayarak, “En kısa sürede, sağlık ve sıhhat içinde yeniden kampüste buluşmayı umut ediyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.