Dolar 32,5653
Euro 34,8998
Altın 2.439,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Pod Mod Elektronik Sigara Çeşitleri

Pod Mod Elektronik Sigara Çeşitleri
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mayıs 2020 16:12

Elektronik sigara üretiminde devrim niteliğinde bir yenilik ile Pod Mod cihaz üretimi ilk sırada yerini almıştır. Son yıllarda geniş bir kullanım alanına sahip olan Pod Mod e – sigara modelleri, tasarımı sayesinde taşıma kolaylığı sağlarken, daha az buhar ve yüksek nikotin ile sigaraya yakın bir deneyim sunar. Günümüzde bilinen birçok elektronik sigara üretici markası tarafından yeni nesil Pod Mod cihazlar geliştirilmiştir. Bu sayede kullanıcılar için birçok farklı alternatif sağlanmaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen Pod Mod elektronik sigara çeşitleri:

  • Smok Nord 2
  • Justfrog Minifit
  • Jwell La Carte
  • Vaporesso Nexus
  • Vaporesso Renova Zero

Türkiye’de ve dünyada yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Söz konusu markaların diğer elektronik sigara modellerine göre çok daha avantajlı bir sisteme sahip olan Pod Mod’lar, kullanıcılarını kompakt yapıları ile adeta kendine hayran bırakmayı başarmıştır.

Pod Mod E –  Sigara Özellikleri

Pod Mod elektronik sigaraların özellikleri temelde tüm markalarda benzer özellikler taşır. Temelde Pod Mod olarak tanımlanan kavram, e – sigarada kullanılan sistemi ifade eder. Normalde e – sigaralarda doldurulan bir tank yer alırken, Pod Mod’da coil ve tek kullanımlık pod kartuşu entegre olarak çalışır. Tek kullanımlık kartuşların yerine doldurulabilen sistemlerin yer aldığı da görülmektedir. Öte yandan likit kapsülünün ağırlıklı olarak tek kullanımlık olması çok daha kolay ve rahat bir kullanımı sağlar. Genel itibariyle kullan at mantığına sahip olması bu cihazların geleneksel olarak e – sigaralarda tercih edilen likit dolum sorunlarının ortadan kalkmasını sağlamıştır.

Likit dolumu zorunluluğu olmaması bu cihazların avantaj sağlayan en önemli özellikleri arasında yer almaktadır. Sigaraya en yakın deneyimi sunana Pod Mod cihazlar, ayrıca tasarımlarıyla da büyük ilgi görüyor. Taşıma kolaylığı ve hızlı şarj gibi etkin özellikleri, uzun süreli kullanıma da izin vermektedir. Smok Nord başta olmak üzere, Vaporesso Renova Zero gibi başlıca modelleri ve daha fazlasını firmamız üzerinden satın salarak benzersiz bir elektronik sigara deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pod Mod Elektronik Sigara Kullanımı

Salt likit olarak tanımlanan likitleri ile hazırlanan Pod Mod e – sigara modelleri, kullanım açısından geleneksel e – sigara modellerinden farklı değildir. Yaygın olarak çubuk şeklinde yapısı ile çok daha hafif ve rahat bir nefes çekimine sahiptir. Pod Mod cihazların kullanımı için cihaz hazır hale getirildikten sonra nefes çekimi ile tamamlanır. Küçük yapısı ve uzun süreli kullanımı sayesinde hemen hemen her yerde taşınabilir ve kullanılabilir.

Sigarayı bırakmak isteyenler için en makul yapıda hazırlanan Pod Modlar, kullanıcıların istedikleri gücü fazlasıyla sunmaktadır. USB bağlantı bölümü ve hızlı şarj özellikleri ile gün içinde hemen hemen her yerde Pod Mod kullanmanız mümkündür. Justfrog Minifit, Smok veya Vaporesso gibi markaların en iyi orijinal modellerini firmamız üzerinden kolayca temin edebilirsiniz.

Pod Mod Elektronik Sigara Likitleri

Pod elektronik sigara cihazlarında kullanılan salt likitleri birçok farklı aroma ve çeşitte temin etmeniz mümkündür. Öte yandan cihaz için gerekli olan kartuş ve diğer aparatlar da yine Pod Cihazlarda diğer elektronik sigaralara göre farklılık göstermektedir. Elektronik sigaraların kullanıcılar için en iyi verimi sağlaması ve alternatif likit çeşitleri ile keyifli bir deneyim sunması için özle Pod Mod likitlerini tercih etmeniz gerekir.

Firmamız üzerinden Pod elektronik sigara likit ürünlerini tercih temin ederek benzersiz bir elektronik sigara deneyimi yaşayabilirsiniz. En uygun fiyat avantajları ve alternatif ürün seçenekleri ile e – sigaraya dair ne her ne varsa tamamını firmamız üzerinden temin etmeniz mümkündür.

Pod Mod E – Sigara Kullanım Avantajları

Pod Mod elektronik sigara kullanımı pek çok açıdan avantaj sağlar. En iyi Pod elektronik sigara modellerinden birini firmamız üzerinden temin ettikten sonra elde edeceğiniz başlıca avantajlar:

  • Kolay taşınabilir ve ergonomik tasarım,
  • Hızlı şarj, uzun süreli kullanım,
  • Yüksek nikotin oranı,
  • Pratik likit değişimi,
  • Daha az buhar oranı vb.

Olarak sıralanabilir. Günümüzde elektronik sigaranın tüm tütün mamulleri için alternatif oluşturması Pod Mod cihazlara olan ilginin artmasını da sağlamıştır. Bilinen güçlü e – sigara marklarının neredeyse tamamı Pod Mod alternatif modelleri ile kullanıcılara benzersiz bir içim keyfi ve deneyimi sunuyor.

https://buharkeyf.org/

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.