Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Polis şehitleri dualarla anıldı

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ VALİ MEHMET AKTAŞ, TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ SEBEBİYLE CEBECİ ASRİ MEZARLIĞI’NDAKİ POLİS ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI.

Polis şehitleri dualarla anıldı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2022 13:15

Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki Polis Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katıldı.

Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki Polis Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katıldı. Törende, Aktaş’ın yanı sıra Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Daire Başkanları, Genel Müdürler ve yardımcıları ile şehit aileleri yer aldı.

“Tarihin altın sayfalarına geçen mücadelelerinizi gelecek nesillere anlatmayı görev sayacağız”

Anma töreninde konuşma yapan Aktaş, “Aziz şehitlerimiz, Şanlı bayrağımızın gölgesi altında milletimize hizmet etmenin onur ve gururunu yaşarken, şüphesiz ki sizlerden aldığımız ilham ve cesaret, kararlılığımızı daha da perçinlemektedir. Bıraktığınız emanetlere kanının son damlasına kadar sahip çıkarken, tarihin her döneminde küllerinde doğan bu aziz millete ve en yüksel bedeli ödeyen sizlere layık olmanın sorumluluğunu da her daim taşımaktayız. Peygamber Efendimize komşu olarak uğurladığımız sizlerin aziz hatıralarını saygı ve gururla yaşatacak, bizlere emanet olan kıymetli ailelerinizi gözümüz gibi koruyacak ve tarihin altın sayfalarına geçen mücadelelerinizi gelecek nesillere anlatmayı görev sayacağız” ifadelerine yer verdi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ın konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Aktaş, okunan duaların ardından şehit polislerin aileleri ile birlikte kabirlere karanfil bıraktı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.