Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Polis ve Askerlere moral için gece nöbeti tutuyorlar

CHP Aksaray Gençlik Kolları üyesi 20 kişilik grup, Güneydoğu’da terörle mücadele eden polis ve askerlere moral için gece nöbeti tutuyor..

Polis ve Askerlere moral için gece nöbeti tutuyorlar
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2016 20:55

CHP Aksaray Gençlik Kolları üyesi 20 kişi, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” pankartı ile kent merkezindeki Valilik binası önünde bir araya geldi.

Ellerindeki meşalelerle burada bekleyen gruptakilerin, Güneydoğu’da görev yapan polis ve askerlerin yanında olduklarını göstermek ve moral vermek için 22.00’de başlattıkları nöbeti saat 11.00’e kadar sürecek.

CHP Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altıntop, AA muhabirine, her gün gelen şehit haberlerinden rahatsız olduklarını belirterek, “Ülkemizin doğusunda asker ve polisimizin her gün ölmelerine kayıtsız kalamadık. Bizim buradaki rahatımız için onlar orada mücadele ediyorlar. Bizler burada sıcacık yataklarımızda uyuyabilmemiz için canlarını gözlerini kırpmadan feda edebiliyorlar.” dedi.

Altıntop, bir nebze de olsa onları anlayabilmek için nöbet tuttuklarını ifade ederek, “22.00’den beri buradayız. Sabaha kadar da burada olacağız. Gelen halkımıza bunları anlatmak istiyoruz. Şehitlerimiz artık göz ardı edilmeye başlandı. Bizlerin, onları göz ardı etmediğini bütün halkımıza duyurmak istiyoruz. Sabaha kadar da buradayız. Polis ve askerlerimizin orada desteğe ihtiyacı var. Bizler o desteği vermek için buradayız. Bizler emin olun ki burada rahat değiliz.” değerlendirmesinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.